Com ho elaborem

A Freskibo seleccionem el peix de les millors llotges i el portem a la planta de producció. Després d’un procés curós de neteja en què s’escata el peix i se n’extreuen les vísceres i les espines, obtenim les parts més nobles. Finalment, envasem alguns productes en una atmosfera protectora (MAP), una tecnologia de conservació que permet allargar la vida del producte, tot mantenint-ne les propietats i la frescor. També disposem de l'envasat Skin-pack per altres productes, que protegeix el producte ajustant-se a la seva forma.

Garantia de qualitat

A Freskibo estem conscienciats amb el medi ambient, complint estrictament les polítiques pesqueres. Un dels puntals fonamentals de l’empresa és I+D+i, per poder oferir productes innovadors i de màxima qualitat als nostres clients. Per garantir la seguretat alimentària s'ha desenvolupat un pla de seguretat alimentària que segueix el principi d’anàlisi de punts crítics (APPCC), basat en el Codex Alimentarius. A FRESKIBO seleccionem el peix de les millors llotges per tal d’elaborar productes de qualitat excel·lent, gràcies al curós procés d’anàlisi i control de qualitat i traçabilitat que desenvolupa el Departament de Qualitat de l’empresa en totes les etapes: recepció, elaboració, comercialització i distribució.