Els nostres origens

Des de 1930

Nascuts a Blanes, en plena Costa Brava, neix Freskibo, el nou projecte creat pel Grup Ros, el qual a través del respecte escrupolós per la tradició artesanal i per l’origen i la qualitat de les matèries primeres presenta les millors elaboracions de peix, per gaudir de solucions per als àpats diaris. Freskibo compta amb l’experiència i el saber fer del Grup Ros, el qual a través dels anys, i gràcies a la seva aposta per la innovació contínua i la seva voluntat de servei, s’ha convertit en referent indiscutible en el món del peix de qualitat.

Història

La història del Grup Ros s’inicia el 1930 a Blanes, arran de l’obertura d’un petit negoci familiar de comercialització de peix. Alguns anys més tard, funden l’empresa Pescados Ros, amb la qual amplien les vendes a l’engròs de tot tipus de peix fresc i congelat. Als anys noranta es reestructura l’empresa gràcies a l’encert comercial i a l’empenta familiar. Així sorgeixen Frigorífics Ros (elaboració i comercialització de peix, principalment del Mediterrani), Comerç de Peix Ros (elaboració i comercialització de peix i marisc i congelats) i Transports Ros (subministrament logístic de l’empresa). Finalment, l’any 2008, amb la voluntat d’oferir solucions al consumidor final, neix Freskibo, empresa que presenta una solució ideal per menjar peix de primera qualitat i de la manera més fàcil i còmoda.