La tornada al cole més sana, saborosa i saludable amb les receptes que et proposem en el blog de Freskibo. Inclouen algunes recomanacions i trucs perquè els nens puguin gaudir dels beneficis de menjar peix sense que hi hagi males cares a la taula. Et proposem 3 receptes de peix de gust suau, sense espines i fàcils de preparar per una tornada al cole a ple rendiment.
Les hamburgueses Marineres Freskibo són exquisides solucions de peix, nutritives, saludables i no contenen ni gluten ni ou. Es poden cuinar directament a la planxa volta i volta i servir-les acompanyades d’una amanida. També són una alternativa per tota la família i per tots els que estan poc acostumats a menjar peix.
Si això no fos suficient per convèncer els paladars més exigents de la família, et presentem una manera diferent de servir-les amb un arrebossat cruixent que farà que la tornada al cole sigui bufar i fer ampolles.
Hamburguesa de salmó i lluç amb maionesa d’anet fresc
Temps: 10 minuts
Ingredients
1 paquet de Marineres Freskibo de lluç i gambes
Pa d’hamburguesa
Amanida mesclum
Oli per fregir
3 cullerades soperes de maionesa
1 cullerada de postres de ceba tallada molt petita
Anet
Tomàquets
Cogombrets a la vinagreta
Preparació
Per preparar l’hamburguesa només has d’arrebossar-la amb abundant pa ratllat i coure-la 2-3 minuts per cada costat a una paella amb bastant oli a foc mig-alt i tirar-la quan l’arrebossat comenci a estar daurat.
A continuació cobreixes la base del pa d’hamburguesa amb amanida mesclum i li poses a sobre tres rodelles de tomàquet tallades i uns trossets de cogombrets a la vinagreta. Després hi poses l’hamburguesa ja cuita i, abans de tancar-la, li poses una capa de salsa de maionesa amb anet que prèviament hauràs preparat a part barrejant la maionesa amb uns talls d’anet fresc i la ceba crua tallada petita que també hauràs preparat anteriorment.
Acabat i a punt per menjar.
Fa uns dies en el blog de Freskibo us proposàvem 5 receptes de salmó, tonyina i catxel per combatre la depressió post vocacional. L’Associació Americana del Cor (AHA en anglès) aconsella el consum de peixos pel seu alt contingut en omega-3 i els efectes beneficiosos que aquest té a nivell cardiovascular. La tonyina és un peix blau que pot ser un bon suport per la tornada al cole. És per això que no volem perdre l’oportunitat de proposar-vos una forma divertida de preparar la tonyina en família.
Broqueta de tonyina
Temps: 10 minuts
Ingredients
1 pack de suprema de tonyina Freskibo
1 carbassó
Pebrot vermell
1 ceba
Blat de moro dolç cuit
Ceba tendra
Oli d’oliva verge extra
Julivert picat
Sal
Preparació
Comença tallant la suprema de tonyina en daus grans. Talla també el pebrot vermell, la ceba i el carbassó a la mida dels daus de suprema de tonyina. Munta la broqueta alternant els vegetals amb la suprema al gust. Posa una mica de sal a les broquetes i cou-les a la barbacoa, brasa o planxa a foc mig-alt durant 3 minuts per cada costat. Serveix-ho amb una guarnició de blat de moro dolç cuit i ceba tendra tallada fina i amaneix-ho amb oli d’oliva verge extra. Pots tallar el julivert molt fi i escampar-lo per sobre les broquetes.
Sípia a la planxa
Un dels principals beneficis de la sípia és que és rica en iode. Això és molt important pel desenvolupament, creixement i funcionament de les cèl·lules. La vitamina E ajuda a protegir el sistema immunitari, de ben segur que ajudarà a començar el cole amb bon peu. Et proposem una recepta molt fàcil per cuinar la sípia neta Freskibo que agradarà tant a grans com a petits.
Temps: 15 minuts
Ingredients
1 paquet de sípia neta Freskibo
Pebre molt
Julivert fresc
3 dents d’all
Oli d’oliva verge extra i sal
Preparació
Per començar, com que la sípia ja està neta, només has de tallar-la en forma de daus petits. En un bol posa-hi els alls i el julivert picats, sal, una mica de pebre molt i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Barreja-ho tot amb una cullera i reserva-ho.
Posa la planxa o paella a escalfar i quan estigui molt calenta, afegeix un rajolí d’oli i la sípia tallada. Quan notis que comença a daurar-se baixa una mica el foc i tira per sobre la barreja d’oli, julivert, pebre i sal. Salteja-ho uns pocs minuts més i quan estigui la sípia i els alls daurats ho retires del foc. Emplata-ho i afegeix una fulla de julivert per sobre.
Esperem que aquestes recomanacions us ajudin a començar al 100%. Podeu enviar-nos els vostres comentaris amb propostes, idees i noves receptes.
Deja tu comentario
Debe iniciar sesión para escribir un comentario.