El peix és un producte agraït que, amb una mica d’amaniment, resulta sempre gustós. Cuinar-lo en el microones és molt pràctic, ja que resulta net i ràpid. Amb el nostre ampli assortiment de peix envasat i refrigerat, que trobaràs ja llest per ser cuinat, cuinar-lo serà molt més fàcil! Avui al blog de Freskibo, una selecció de 5 receptes originals de peix pel microones. Comencem!
Lluç a la papillote
Ingredients:
- 1 paquet de filets de lluç Freskibo
- Pebrot verd
- Ceballot
- Pastanaga
- Albergínia
- Espècies per a peix
- Oli d’oliva verge extra
- Paper vegetal
Preparació:
Comencem tallant les verdures en juliana, les salem al gust i les anem col·locant sobre el paper vegetal. Sobre aquest llit de verdures anirem posant els filets de lluç, que prèviament haurem salat. Si volem, podem afegir al lluç un pessic d’espècies per a peix, perquè resulti encara més gustós. Abans de tancar el peix en un paquet de paper vegetal, ho regarem amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Posem el paquet ben tancat en un plat apte pel microones i ho fiquem durant 8 minuts potència mitja. Passat aquest temps, ho obrim amb molt de compte de no cremar-nos i ja ho podem servir.
Salmó amb ceba i llimona
Ingredients:
- 1 paquet de salmó salvatge d’Alaska Freskibo
- Ceba
- Llimona
- Sal
- Pebre negra
Preparació:
Per començar, netegem la ceba i la tallem a làmines, tallem dos rondanxes de llimona i ho reservem. A continuació, salpebrem una font que permeti l´ús del microones. Una vegada llest, col·loquem la ceba laminada al fons de la font, i a sobre, les dues rondanxes de llimona. Quan ja tinguem el fons preparat, ho salpebrem de nou perquè quedi ben saborós. Ja només quedarà dipositar el salmó salvatge d’Alaska, el rei del plat, a la font i regar-lo amb una mica de suc de llimona. Després de 4 o 5 minuts, bon profit!
Orada amb all i bitxo
Ingredients:
- 1 paquet de filets d’orada Freskibo
- All
- Bitxo
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Sal
- Julivert
Preparació:
Per començar, laminem una dent d’all i tallem el bitxo en anelles. Els reservem per fregir més tard. Picarem el julivert i el reservarem. Col·loquem els filets d’orada, ja condimentat, amb una mica de vinagre. Ja és el moment de fregir l’all i el bitxo i, una vegada llest, regarem el peix. Servirem l’orada acompanyada del sofregit de bitxo i amb un polsim de julivert picat.
Llobarro a l’ajillo
Ingredients:
- 1 paquet de filets de llobarro Freskibo
- Vi blanc
- All
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert
Preparació:
Laminem l’all molt finament i el col·loquem en un recipient apte per microones. Afegim un raig de vi blanc, l’oli i ho cuinem durant 2 minuts. Passat aquest temps afegim els filets de llobarro que prèviament haurem condimentat. Atenció! Assegura’t que al recipient hi hagi una mica d’oli o vi blanc, perquè el peix no se sequi massa. Després d’afegir una mica de julivert sobre el llobarro, ho cuinarem durant 3 minuts més. Bon profit!
Salmó a la taronja
Ingredients:
- 1 paquet de filets de salmó Freskibo
- Taronges
- Sal
- Pebre negre
Preparació:
Comencem salpebrant els filets de salmó. A continuació, exprimim les taronges, una per cada peça de salmó que haguem reservat salpebrada. Afegim el suc a la font en la que hem depositat el salmó i ho fiquem al microones. Ho deixem 5 minuts a màxima potència i, passat aquest temps, ho deixem 5 minuts més gratinant-se. I ja ho podrem sevir!
Deja tu comentario
Debe iniciar sesión para escribir un comentario.