5 recetas de pescado crudo

Published On: 5 de junio de 2019

Con la llegada del calor a todos nos apetecen platos frescos y divertidos. Recetas que nos ayuden a soportar las sofocantes temperaturas del verano. Como en Freskibo nos preocupamos para ofrecerte las recetas más adecuadas y apetecibles para cada estación del año, hoy en Freskibo: 5 recetas de pescado crudo. ¡Empezamos!

 

Sashimi de salmón

Ingredientes:

  • 1 paquete de lomos de salmón Freskibo
  • Salsa de soja

Preparación:

La preparación del sashimi no es complicada pero tiene sus trucos. El sashimi son cortes de pescado crudo que se come solo o acompañado de salsa de soja. El truco para conseguir un sashimi sabroso es el corte. Con la piel retirada, colocamos el lomo de salmón sobre la tabla de cortar y nos preparamos para filetear el lomo. Debemos tener en cuenta que debemos cortar piezas que podamos comer enteras. Los cortes se harán en la dirección opuesta de las vetas de la carne, teniendo en cuenta de no superar los 4 mm de grosor. Las porciones tendrán forma de lingote, perfectas para comer de un bocado. Presentaremos el plato con el sashimi y un pequeño recipiente para la salsa de soja, así podremos remojar cada porción.

 

Carpaccio de bacalao con aceite de oliva

Ingredientes:

  • 1 paquete de bacalao al punto de sal Freskibo
  • Tomates
  • Aceitunas negras
  • Aceite de oliva virgen extra
  • Pimienta negra
  • Alacaparras

Preparación:

El primer paso será preparar el bacalao. Lo enrollaremos con papel film i apretaremos para que quede un bloque consistente. Seguidamente lo introduciremos en la nevera durante 1 hora. Aprovecharemos que el bacalao está en al nevera para preparar la vinagreta que acompañará al plato. Rallaremos 4 tomates maduros, retirando las pepitas, y añadiremos un chorro generoso de aceite de oliva, un puñado de alcaparras y la pimienta negra. Cuando haya pasado la hora sacaremos el bacalao y lo cortaremos a rodajas muy finas. Solo nos quedará colocar los finos cortes de bacalao en el plato, rociar con la vinagreta y finalizar colocando unas aceitunas negras picadas por encima.

 

Tártar de dorada 

Ingredientes:

  • 1 paquete de dorada Freskibo
  • Cebolla
  • Pimiento rojo
  • Zumo de mandarina
  • Escamas de sal
  • Mostaza de Dijón
  • Zumo de mandarina

Preparación:

El primer paso será retirar la piel del pescado y picar su carne muy finamente. Necesitaremos un cuchillo muy afilado para hacer los cortes y conseguir los pequeños trozos, muy importantes para un buen tártar. Seguidamente picaremos medio pimiento rojo, media cebolla y lo añadimos a la dorada. Posteriormente añadiremos el zumo de 1 mandarina y una cucharada de mostaza de Dijón. Removeremos la mezcla y dejaremos reposar durante 10 minutos en la nevera. De esta forma los sabores se irán mezclando y la acidez de la mandarina impregnará la carne de la dorada. Presentaremos el plato añadiendo una pizca de escamas de sal por encima y rociando el tártar con un chorro de aceite de oliva virgen extra.

 

Poke de salmón y aguacate

Ingredientes:

  • 1 paquete de lomos de salmón Freskibo
  • Zumo de lima
  • Vinagre de arroz
  • Azúcar
  • Salsa de soja
  • Semillas de chía
  • Aguacate
  • Pepino
  • Tomates cherry
  • Cebolla
  • Aceite de sésamo
  • Anacardos

Preparación:

Empezaremos la receta cortando el lomo de salmón a tacos. Los marinaremos con 3 cucharadas de salsa de soja y 2 de aceite de sésamo, y 1 cucharada de semillas de chía, lo removemos todo y dejamos reposar durante 15 minutos. Seguidamente cortamos una mitad del aguacate y el pepino en láminas y picamos 6 tomates cherry y 1 cebolla. El último paso será emplatar en un cuenco. Lo haremos de la siguiente forma: colocaremos los ingredientes a los lados del recipiente para que queden separados unos de otros: el salmón marinado, las láminas de aguacate, las rodajas de pepino, los tomates cherry y la cebolla. Terminaremos triturando un puñado de anacardos y los echaremos por encima.

 

Ensalada de pulpo

Ingredientes:

  • 1 paquete de pulpo Freskibo
  • Canónigos
  • Aceitunas negras
  • Tomates
  • Pepino
  • Cebolla
  • Aceite de oliva virgen extra
  • Sal
  • Pimineta negra
  • Nueces

Preparación: 

Pasaremos por agua el pulpo y lo cortaremos en rodajas. Seguidamente cortaremos 1 cebolla, 1 tomate y medio pepino en láminas. Montaremos el plato con dos puñados de canónigos, la cebolla, el tomate, el medio pepino y el pulpo. Cogeremos unas cuantas aceitunas y nueces y las echaremos por encima de la ensalada. Solamente nos faltará salpimentar y rociar un generoso chorro de aceite de oliva virgen extra.

 

Estas son nuestras propuestas de recetas frescas, divertidas y sabrosas para el verano. Pero seguro que tú sabes de otras, no te olvides de comentárnoslas. Nos vemos en el próximo post del blog de Freskibo. ¡Que aproveche!

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5 recetas de pescado crudo

Published On: 5 de junio de 2019

 

Amb l’arribada de la calor a tots ens ve de gust plats més frescos i divertits. Receptes que ens ajudin a suportar les sufocants temperatures de l’estiu. Com a Freskibo ens preocupem per oferir-te les receptes més adequades i desitjables per a cada estació de l’any, avui a Freskibo: 5 receptes de peix cru. Comencem!

 

Sashimi de salmó

Ingredients:

  • 1 paquet de lloms de salmó Freskibo
  • Salsa de soja

Preparació:

La preparació del sashimi no és complicada, però té els seus trucs. El sashimi són talls de peix cru que es menja sol o acompanyat de salsa de soja. El truc per aconseguir un sashimi gustós és el tall. Amb la pell extreta, col·locarem el llom de salmó sobre la fusta de tallar i ens prepararem per filetejar el llom. Hem de tenir en compte que hem de tallar peces que puguem menjar senceres. Els talls es faran en la direcció contrària de les vetes de la carn, tenint en compte de no superar els 4 mm de gruix. Les proporcions tindran forma de lingot, perfectes per menjar d’una mossegada. Presentarem el plat amb el sashimi i un petit recipient per a la salsa de soja, així podrem remullar cada porció.

 

Carpaccio de bacallà amb oli d’oliva

Ingredients:

  • 1 paquet de bacallà al punt de sal Freskibo
  • Tomàquets
  • Olives negres
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Tàperes

Preparació:

El primer pas serà preparar el bacallà. L’enrotllarem amb paper de film i ho estranyarem perquè quedi un bloc compacte. Seguidament ho introduirem a la nevera durant 1 hora. Aprofitarem que el bacallà està a la nevera per preparar una vinagreta que acompanyarà al plat. Ratllarem 4 tomàquets madurs, retirant les llavors, i afegint un raig generós d’oli d’oliva, un grapat de tàperes i el pebre negre. Quan hagi passat la hora traurem el bacallà i el tallarem en rodanxes molt fines. Només ens quedarà col·locar els fins talls de bacallà al plat, ruixar-ho amb la vinagreta i finalitzar col·locant unes olives negres picades per sobre.

 

Tàrtar de dorada

Ingredients:

  • 1 paquet de dorada Freskibo
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Suc de mandarina
  • Escames de sal
  • Mostassa de Dijon

 

Preparació:

El primer pas serà retirar la pell del peix i picar la carn finament. Necessitarem un ganivet molt afilat per fer els talls i aconseguir els petits talls, molt importants per a un bon tàrtar. Seguidament picarem mig pebrot vermell, mitja ceba i ho afegirem a la dorada. Posteriorment afegirem el suc d’1 mandarina i una cullerada de mostassa de Dijon. Remourem la barreja i deixarem reposar durant 10 minuts a la nevera. D’aquesta manera els sabors s’aniran barrejant i l’acidesa de la mandarina impregnarà la carn de la dorada. Presentarem el plat afegint un pessic d’escames de sal per sobre i ruixant el tàrtar amb un raig d’oli d’oliva verge extra.

 

Poke de salmó i alvocat

Ingredients:

  • 1 paquet de lloms de salmó Freskibo
  • Suc de llima
  • Vinagre d’arròs
  • Sucre
  • Salsa de soja
  • Llavors de xia
  • Alvocat
  • Cogombre
  • Tomàquets cherry
  • Ceba
  • Oli de sèsam
  • Anacards

Preparació:

Començarem la recepta tallant el llom del salmó a tacs. Els marinarem amb 3 cullerades de salsa de soja i 2 d’oli de sèsam i 1 cullerada de llavors de xia i ho remoguem tot, deixem reposar durant 15 minuts. Seguidament tallarem una meitat de l’alvocat i el cogombre en làmines i picarem 6 tomàquets cherry i 1 ceba. L’últim pas serà emplatar en un bol. Ho farem de la següent manera: col·locarem els ingredients als costats del recipient perquè quedin separats uns dels altres: el salmó marinat, les làmines d’alvocat, les rodanxes de cogombre, els tomàquets cherry i la ceba. Acabarem triturant un grapat d’anacards i els llençarem per sobre.

 

Amanida de pop

Ingredients:

  • 1 paquet de pop Freskibo
  • Canonges
  • Olives negres
  • Tomàquets
  • Cogombre
  • Ceba
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nous

Preparació:

Passarem per aigua el pop i el tallarem en rodanxes. Seguidament tallarem 1 ceba, 1 tomàquet i mig cogombre en làmines. Muntarem el plat amb dos grapats de canonges, la ceba, el tomàquet, mig cogombre i el pop. Agafarem unes quantes olives i nous i les llençarem per sobre l’amanida. Només ens faltarà salpebrar i ruixar un generós raig d’oli d’oliva verge extra.

 

Aquestes són les nostres propostes de receptes fresques, divertides i saboroses per a l’estiu. Però segur que tu en saps d’altres, no t’oblidis de comentar-les. Ens veiem al següent post del blog de Freskibo. Que aprofiti!

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