El peix no és plat de gust dels més petits i adolescents de la casa. Però sabem que és necessari que en mengin: els ajuda en el seu creixement físic i en el seu desenvolupament intel·lectual. Per això, hem d’intentar presentar-lo de la manera més atractiva possible. Els nostres envasos de peix triat són tan frescos que et facilitaran moltíssim aquesta tasca. Et presentem 6 receptes d’entrepans de peix tan bones que els teus fills no s’hi podran resistir.

 

Hamburguesa de salmó i lluç amb salsa de coriandre

Ingredients:

Per a la salsa:

  • Tomàquet
  • Ceba
  • Coriandre
  • Sal

Preparació:

Comencem preparant la salsa de coriandre. Posem en un bol el tomàquet, mitja ceba i unes branquetes de coriandre. Ho triturem tot fins que quedi ben fi. Ho assaonem i reservem. Ha arribat el moment de cuinar l’hamburguesa. Un cop cuinada, obrim el pa de l’hamburguesa i, abans de posar-la-hi, la cobrim amb la salsa que hem reservat abans. Bon profit!

 

Po’boy de llagostins

Ingredients:

  • 1 paquet de llagostins cuits
  • Pa d’entrepans
  • Cor d’enciam
  • Ou
  • Pa ratllat
  • Farina de blat
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Pebre de caiena
  • Oli de fregir

Per a la salsa:

  • Maionesa, mostassa dolça i suc de llimona

 

Preparació:

Primer de tot prepararem la salsa: barregem en un bol 4 cullerades de maionesa, 1 cullerada petita de suc de llimona i una cullerada de mostassa dolça. Ho barregem tot bé: si tenim un biberó, s’hi posa tota la barreja i ho deixem a la nevera. Ara deixem preparats tres plats que posarem un al costat de l’altre. Al primer, hi deixem reposar 4 cullerades de pa ratllat. Al segon, hi barregem 2 cullerades de farina de blat, mitja cullerada de pebre vermell, mitja de sal i un polsim de pebre de caiena. Al tercer plat, hi posem un ou i el batem.

 

Comencem! Primer de tot, empolsem els llagostins amb la farina. Tot seguit, els passem per l’ou batut. Per últim, els arrebossem amb el pa ratllat. Un cop passats els llagostins pels tres plats, escalfem un quart de litre d’oli. Quan estigui a uns 180º, afegim alguns llagostins i deixem que quedin ben daurats. Els retirem i que reposin sobre paper de cuina. Mentre els llagostins eliminen l’excés d’oli obrim el pa, l’untem amb una mica de salsa i hi posem un parell de fulles d’enciam. Si volem que quedi més saborós, hi podem afegir unes rodanxes de tomàquet: 2, 3 o fins i tot 4, segons ens agradi més o menys el tomàquet. Per donar el toc final, repartim els llagostins entre els entrepans i hi afegim una mica de salsa per sobre. Que vagi de gust!

 

Entrepà de musclos

Ingredients:

Preparació:

Comencem barrejant la maionesa amb un polsim de sal i pebre perquè quedi més saborosa, i reservem. Obrim el pa i l’untem amb una mica de la maionesa que hem assaonat. Per sobre hi posem els brots i, per acabar, els musclos. A gaudir!

 

Entrepà de salmó salvatge d’Alaska

Ingredients:

Preparació:

En primer lloc, cal rentar i escórrer bé l’enciam. Tot seguit, toca escórrer els confitats i tallar-los. Aleshores, trossegem el salmó i ho reservem tot. Barregem el salmó salvatge d’Alaska i els confitats en l’oli i els salpebrem al nostre gust. Untem les llesques de pa amb mantega. Un cop llestes hi posem, abans de res, l’enciam. Tot seguit hi posem el peix i, al final, els confitats.

 

Entrepà de llobarro fregit

Ingredients:

Preparació:

Comencem arrebossant el llobarro amb sal, ou batut i farina. El deixem reposar sobre paper de cuina. Un cop obert el pa, l’untem amb una mica de maionesa, hi posem el llobarro i, a menjar!

 

Lobster Roll de llagostins

Ingredients:

  • 1 paquet de llagostins cuits
  • Pa “italian roll” o de salsitxa de Frankfurt
  • Mantega
  • Maionesa
  • Tabasco
  • Salsa Worcestershire
  • Pebre dolç vermell
  • Api
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

Per començar, ens posem amb la salsa. Barregem dues cullerades de maionesa, unes gotetes de tabasco, un rajolí de salsa Worcestershire, un polsim de pebre dolç vermell, api triturat, sal i pebre. Ho barregem tot bé i ja ho podem mesclar amb els llagostins. Reservem.

Torrem lleugerament els pans en mantega fins que quedin daurats i hi afegim el farcit. Ja només queda gaudir del lobster!