postes de sol a Mallorca

5 miradors per gaudir d’espectaculars postes de sol a Mallorca

Freskibo | 04 September 2018 | Blog, Propostes d'oci

Les illes Balears són un paradís mediterrani que amaga, o mira d’amagar, llocs i paisatges que enamorarien a qualsevol. A l’entrada d’avui del blog de Freskibo recomanem 5 miradors de l’illa mallorquina per gaudir d’unes postes de sol espectaculars.

 

Es Colomer

El mirador d’Es Colomer es troba a la part septentrional de l’illa, prop de la localitat de Pollença, i cal pujar uns 5 km fins arribar al mirador. Amb uns 200 metres d’altura, és un dels més coneguts i amb més afluència de l’illa. Encara que sembli tòpic, és una visita obligada per impressionar-se de les tonalitats vermelloses del mar quan s’amaga per la punta Nau.

 

Una publicación compartida de Mark & Seb (@germanguysontour) el

 

Sa Foradada

Dins del terme municipal de Deià, a la costa nord-oest de Mallorca, ens trobem un emblemàtic lloc que haurem vist en multitud de postals, la roca Sa Foradada. Podem observar la roca i com el sol s’amaga per l’horitzó des del mirador que hi ha a Son Marroig, o fer una excursió de 50 minuts (25 d’anada i 25 de tornada) per arribar a la famosa roca de Sa Foradada. La dificultat de la caminada és baixa i es pot fer amb els petits de casa.

 

 

Ses Ànimes

El mirador de Ses Ànimes el trobarem al terme municipal de Banyalbufar, a l’oest de l’illa. Amb una atmosfera màgica, podem pujar a la Torre del Verger, construcció que data del s.XVI amb la intenció de protegir la zona de les contínues incursions pirates. Contemplarem la immensitat de la mediterrània, i si el dia és prou clar, també arribarem a albirar l’illot de Sa Dragonera.

 

Der Wachturm und der Sturm. #mallorca #tramuntana #aufdemwegnachbanyalbufar #sesanimes #pirates

Una publicación compartida de Julia Cat (@julicat) el

 

Ses Barques

Aquest mirador està situat als voltants del municipi de Sóller, en plena serra de Tramuntana. Encara que en el mirador hi ha un restaurant, és possible gaudir de les vistes sense haver d’entrar-hi. Veurem les verdes vessants que baixen fins al poble de Sóller, amb unes magnífiques vistes del port i la petita badia que l’acull.

 

#Mirador de #SesBarques #NcoraUnplugged

Una publicación compartida de Cristian Cantizano (@ccantizano) el

 

Far del Capdepera

Enclavat a l’extrem occidental de l’illa, el far del Capdepera, juntament amb el far d’Artrutx de Menorca, senyalitzen el canal entre les dues illes. Seguint el carrer d’Atunes passarem per un petit pàrquing on deixar el cotxe i, just al davant, trobarem el far. Construït a la punta del Capdepera, les seves vistes són impressionants. Podrem distingir les diferents tonalitats del mar i, si el visitem al capvespre, el cel serà pur foc. Els reflexos vermellosos i grocs del sol es projectaran a la superfície del mediterrani, esbossant un paisatge esgarrifós.

 

 

Aquestes són noles nostres propostes per observar unes bones postes de sol a Mallorca i estem segurs que vosaltres teniu pensats altres llocs de l’illa al·lucinants. Ens els comentes? D’aquí poc, més novetats i recomanacions des del bloc de Freskibo.

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.