fbpx

5 receptes d’aperitius de peix

Freskibo | 04 Juliol 2019 | Blog

El peix és un aliment que tant et pot servir en un àpat elegant o en una reunió més informal. La nostra gran varietat en peixos envasats i refrigerats també pot ajudar-te a l’hora de crear plats diferents. Tens ganes d’organitzar un pica-pica amb amics o familiars? Vols una solució ràpida que et faci quedar la mar de bé? Avui, al blog de Freskibo, t’ensenyem 5 receptes d’aperitius de peix.

Tàrtar de salmó salvatge d’Alaska

Ingredients:
1 paquet de salmó salvatge d’Alaska Freskibo
30 g de tomàquet
60 g d’alvocat
30 g de ceballot
Sal
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de salsa Worcestershire
1 cullerada de suc de llimona
1 cullerada de vinagre de poma
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

Preparació:
Comencem picant el salmó. Una vegada estigui picat ho posem en un bol i ho barregem amb la salsa de soja, la salsa Worcestershire, el suc de llimona, el vinagre de poma i l’oli d’oliva verge extra. És important tastar-lo de contínuament per trobar el punt perfecte segons el nostre gust. Una vegada obtingut el gust desitjat, ho posem a la nevera i deixem que reposi 30 minuts.
Aprofitem aquesta mitja hora per netejar, pelar i picar el tomàquet, l’alvocat i el ceballot. Passats els 30 minuts, ho afegirem tot a la barreja que teníem a la nevera. Ho barrejarem bé i ajustarem el punt de sal al nostre gust. Tornem a deixar reposar a la nevera 30 minuts més. Passada aquesta mitja hora, ja podem servir!

Barqueta de llagostins i pasta de full

Ingredients:
1 paquet de llagostins cuits Freskibo
1 làmina de pasta de full
Mitja dotzena d’alls tendres
1 ceballot
Una dotzena d’espàrrecs blancs
2 tomàquets
Oli d’oliva verge extra

Preparació:
Per començar, piquem el ceballot i el comencem a sofregir. Tot seguit, ratllem els tomàquets i els afegim al ceballot ja daurat. Ho mantenim al foc fins que quedi sec. Posem a bullir una olla amb aigua i un pessic de sal. Quan estigui bullint, afegirem els espàrrecs i els alls tendres. Quan s’hagin cuit, els reservem.
Ha arribat el moment de començar a treballar amb la pasta de full! La tallem en 4 rectangles. Repartim el sofregit que hem preparat entre els 4 talls de pasta de full. A sobre, posem uns llagostins, les puntes dels espàrrecs blancs i els alls tendres. A continuació, ja podem fornejar fins que quedin daurats i cruixents.

Creps de salmó i formatge

Ingredients:
1 paquet de filets de salmó Freskibo
250 g de formatge en llonzes
125 g de farina
Un quart de litre de llet
25 g de mantega
2 ous
Pebre
Sal

Preparació:
Comencem preparant la massa de les creps. Després de desfer la mantega, la barregem en un bol amb la llet, els ous i un pessic de sal. Ho batrem amb energia i deixem reposar la barreja durant 30 minuts.
Passada aquesta mitja hora, posem una mica de mantega i preparat per a creps en una paella. Quan ja les tenim llestes, ja les podem farcir. Sobre cada una posarem salmó i formatge. Ho enrotllem y les untem amb una mica de mantega. Les posem al forn uns 220º, fins que el formatge comenci a fondre’s.

Carpaccio de llobarro

Ingredients:
1 paquet de filet de llobarro Freskibo
Formatge mascarpone (al gust)
2 llimones
100 g de tàperes
Sal
Pebre
Vinagre de Mòdena
Oli d’oliva verge extra

Preparació:
Comencem filetejant el llobarro en làmines fines. Les reservem.
Exprimim les llimones. Salpebrem el suc de llimona. Quan estigui ben barrejat, regarem el llobarro amb el suc salpebrat i ho deixarem reposar un parell d’hores a la nevera.
Passades 2 hores, ja podem servir. Adornarem el llobarro amb tàperes, una mica de vinagre de Mòdena, una mica d’oli i formatge parmesà.

Sípia amb allioli

Ingredients:
1 paquet de sípia neta Freskibo
Oli d’oliva verge extra
Sal

Per fer l’allioli:
1 ou
1 all
Oli d’oliva verge extra
Sal
Llimona

Preparació:
Comencem tallant la sípia en daus. Posem a escalfar l’oli en una paella i, quan estigui molt calenta, posarem a coure la sípia, saltejant-la fins que quedi al nostre gust. Quan quedi daurada, la reservem. Ja podem començar a preparar l’allioli: abans exprimirem la llimona. Posem en una batedora el suc de llimona, l’all, l’ou i afegim una mica d’oli i sal. Comencem a batre fins que veiem que la barreja quedi compacta.
Ja podem posar l’allioli en un bol i començar a untar els daus de sípia!

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar