Freskibo_20180706

5 consells per decorar la taula a l’estil mariner

Freskibo | 05 July 2018 | Blog, Decoració marinera

En ple estiu, els √†pats o sopars a l’aire lliure s√≥n m√©s que habituals. Per aconseguir que la taula tingui un estil 100% mariner t’oferim 5 senzills consells per sorprendre els teus comensals.

 

1 – Tons blaus i blancs

Si hi ha uns colors que rememorin l’ambient mariner i l’esperit del mar, aquests s√≥n les tonalitats blanques i blaves. Posar unes tovallons de ratlles amb aquests colors a la teva taula √©s un bon primer pas per preparar la teva taula marinera. El blanc i el blau ens recorden l’escuma que esquitxa les roques, l’hortiz√≥ del mar o els t√≠pics vaixells de pescadors que reposen a la sorra. S√≥n uns colors imprescindibles si volem aconseguir una veritable taula amb aspecte mariner.

 

2 – Fusta

La fusta ha estat el material tradicional amb el que es constru√Įen (i es construeixen encara avui dia) vaixells pesquers o recreatius. Petits detalls de fusta com tovallons o coberts amb motius fusters, sumaran en l’ambient mar√≠tim que busques d’una forma subtil i elegant.

 

3- Sorra

Un altre dels elements ic√≤nics de la vida marinera √©s la sorra. La sorra representa la cara m√©s l√ļdica del mar, representa la platja, l’estiu, la calor o les vacances. Una bona opci√≥ per introduir sorra a la nostra taula seria com a centre de taula. Omplim una peixera amb sorra i l’acompanyem amb una espelma, aix√≠ de senzill. I aconseguirem una ambientaci√≥ √≠ntima i marinera.

 

4- Petxines

La utilitzaci√≥ de petxines √©s un cl√†ssic per decorar, no nom√©s una taula, sin√≥ tamb√© banys, rebedors i altres estances de la llar. Hi ha milers de possibilitats per utilitzar petxines per decorar la taula, per√≤ us recomanem una de senzilla i molt visual. Omplim un pot de vidre, si pot ser amb una capacitat d’entre 2 i 3 litres, l’omplim de petxines que recollim quan passegem per la platja, et voil√†! Ja tenim un centre de taula vist√≥s i mariner.

 

5 – Cordes o cordills

Com a √ļltim consell per decorar la vostra taula, us proposem l’√ļs de cordes o cordills. Les cordes s√≥n un fort referent dins de l’imaginari n√†utic i amb gran abund√†ncia de possibilitats. Podem enrotllar un tram de corda a les tovallons aconseguint una original argolla. Una altra opci√≥ una mica m√©s laboriosa de crear √©s decorar ampolles amb cordills. Amb una ampolla de vidre entrellacem els cordills com una xarxa i tindrem una cridanera ampolla marinera que podem utilitzar per servir l’aigua de l’√†pat.

 

Aquests s√≥n nom√©s uns petits exemples de com amb petits detalls ben escollits podem decorar una taula amb motius n√†utics f√†cilment. T’animes a decorar la teva?

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.