Freskibo_20180720

5 tips per una boda a l’estil mariner

Freskibo | 20 July 2018 | Blog, Decoració marinera

El look mariner és un estil que mai passa de moda. Es renova, evoluciona, però sempre pot ser una bona elecció. En aquesta nova publicació del bloc de Freskibo us volem comentar 5 tips per ajudar-vos a dissenyar un casament que respiri estil mariner per tots cantons. Comencem!

 

Hi ha 5 potes principals que sostenen una boda: la indumentària dels nuvis, el lloc, les invitacions, la decoració i el menú. Són també els elements principals per aconseguir l’objectiu de celebrar una boda l’estil mariner.

 

1 – Indumentària dels nuvis

 

El vestit de la núvia és, sense cap dubte, un dels majors protagonistes del casament. Salpebrar el vestit amb motius mariners com un cargol, una estrella de mar o uns nusos mariners per al nuvi, són bones opcions per insinuar el caràcter mariner de la boda. Per a les més atrevides podeu utilitzar un trosset de xarxa per fer-vos un tocat.

 

2 – Menú

 

Una bona boda marinera ha de tenir, sí o sí, marisc i peix al menú. Pop, gambes, musclos, llagostins, … Qualsevol opció és bona com a entrant. I arrossos, fideuàs, sarsueles, calderetes o suquets com a plats principals. La cuina marinera és molt rica i variada, permetent escollir entre diferents plats que faran les delícies dels nostres comensals.

 

3 – Decoració

 

En l’aspecte decoratiu, tenim infinitat d’opcions per engalanar al navy style el nostre casament. Les tonalitats blanques i blaves són indispensables per aconseguir un ambient mariner. També podem decorar les taules marineres amb objectes com timons, estrelles de mar, cargols de mar, ulleres de llarga vista, xarxes, brúixoles o àncores. Hi ha infinitat d’opcions dins l’imaginari marítim que ens poden servir per aconseguir el nostre objectiu.

 

4 – Recinte

 

L’elecció del lloc on celebrar el casament a l’estil mariner i el convit també juga un paper important. Si ens és possible, celebrar la cerimònia al costat del mar seria l’objectiu principal. Tenir el mar de testimoni de l’enllaç és tot un luxe per a la nostra boda navy. Aprofitant les tonalitats blaves del mar podem decorar les cadires i altar amb tons sorra o coral.

 

5 – Obsequi per als convidats

 

Els regals per als convidats són un desafiament per a la nostra creativitat i imaginació. Podem construir petites goletes amb un tros de branca pel casc i un tros de tela triangular per una vela, una joia amb motius marítims, brúixoles amb el nom dels assistents, nusos mariners, una ullera o una llanterna. Són només algunes de les moltíssimes opcions perquè els nostres convidats s’emportin un record mariner original del nostre enllaç.

 

Aquests són els elements més importants a tenir en compte per ambientar la nostra boda a l’estil mariner. T’animes a celebrar la teva?

 

En breu, més novetats marítimes al blog de Freskibo.

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.