fbpx

Blog

El Grup Ros creix amb la construcció d’una nova planta per Freskibo

El projecte preveu l'ampliació i modernització de les actuals instal·lacions apostant per la sostenibilitat d’acord amb els objectius del Pacte Verd de la UE. El Grup Ros, amb seu a Blanes (Girona), invertirà 12 milions d’euros en la construcció d’una nova planta de 9.144 m2 per Freskibo i la modernització i digitalització de les actuals [...] Llegir més...

FRESKIBO DONA 10.000€ A LA CAMPANYA #JOEMCORONO

El passat 25 de febrer Salvador Ros, gerent de Freskibo, va visitar les instal·lacions de la Fundació Lluita Contra el Sida i les Malalties Infeccioses (FLSM) a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per fer l’entrega del xec de 10.000 € al Dr. Bonaventura Clotet, líder de l’equip d’investigadors, metges i professionals sanitaris de [...] Llegir més...

Freskibo col·labora amb #JoEmCorono

FRESKIBO comença el 2021 col·laborant amb el moviment #JoEmCorono (#YoMeCorono). El 2020 ha estat un any marcat per l’afectació que la COVID-19 ha tingut en les nostres vides, per això Freskibo ajudará en la recaptació de fons per lluitar contra la pandèmia. A partir del dia 1 de gener, fins al 31 de gener, Freskibo [...] Llegir més...

Freskibo i OceanCats, remen plegats per la sostenibilitat dels mars i oceans

Freskibo i l’equip OceanCats emprenen una col·laboració amb l’objectiu d’unir esforços en la promoció dels hàbits de vida saludables, la sostenibilitat i la preservació dels mars i oceans. A Freskibo, com a empresa del Grup Ros, treballem per ser un referent en l’elaboració i distribució de peix i productes del mar oferint les millors solucions [...] Llegir més...

5 receptes de truita

La truita irisada és un peix semigras i destaca per ser molt ric en àcids grassos omega 3. El seu percentatge de grassa és molt baix (3%) pel que té efectes positius per l’aparell cardiovascular i recomanable també per dietes baixes en grasses. La truita és rica en seleni, fòsfor, potassi i vitamines del grup [...] Llegir més...

Beneficis i propietats del turbot

El turbot és un dels peixos més exquisits que pots trobar en el mural de peix net i, al mateix temps, és un dels peixos més desconeguts. En aquest article t'expliquem els beneficis i les propietats del turbot perquè el puguis incloure a la teva dieta. Som-hi! Beneficis del turbot Perfecte per dietes hipocalòriques i [...] Llegir més...

3 receptes de sípia fàcils de preparar a la tardor

La sípia es troba en plena temporada en el mes de novembre i, aprofitant que la tardor ja ha arribat, et proposem 3 receptes de sípia fàcils de preparar amb ingredients de temporada. Entre els principals beneficis de la sípia en destaca l’alt contingut en iode que és important pel desenvolupament en els nens i [...] Llegir més...

Llom de bacallà dessalat

El bacallà dessalat d’origen Islàndia Freskibo és pescat a les fredes aigües de l’atlàntic nord-est (FAO 27), en les subzones d’Islàndia i Illes Fèroe. La llarga tradició d’Islàndia en la captura i preparació del bacallà a més de les característiques de les aigües que la rodegen fan que el producte sigui de gran qualitat i, [...] Llegir més...
Activitats per fer al mar fora de temporada

4 activitats per fer al mar fora de temporada

Amb l’arribada de la tardor son menys les hores de llum disponibles i el fred fa que els banys ja no vinguin tant de gust. Però encara així pots seguir gaudint d’activitats per fer al mar fora de temporada i fer exercici tant dins com a fora de l’aigua. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) [...] Llegir més...

3 receptes de peix saludables per la tardor

Arriba la tardor i amb ella les castanyes i els bolets. A l’article del blog de Freskibo et proposem 3 receptes de peix fàcils de preparar amb productes típics de la temporada. Els bolets són baixos en grassa, riques en aigua i proteïnes d’alta qualitat. Contenen minerals com el ferro, fòsfor, coure, calci, potassi i [...] Llegir més...

Certificació IFS Food Freskibo: una garantia de qualitat

A l’article d’aquesta setmana us explicarem la certificació IFS Food de Freskibo i les implicacions que té en els estàndards de qualitat i seguretat alimentaria pel consumidor final. Fa unes setmanes vam explicar en un article del blog de Freskibo el nostre compromís amb la pesca sostenible i el segell d’MSC Espanya per la preservació [...] Llegir més...
Beneficios y propiedades nutricionales del atún

Beneficis, propietats i nutrients de la tonyina

La tonyina és un peix amb excel·lents propietats biològiques i nutricionals que ens poden aportar molts beneficis per la nostra salut. L’American Heart Association (AHA) en un article publicat a la revista Circulation recomana menjar peix almenys dues vegades a la setmana per portar una alimentació equilibrada i saludable. A l’article del blog de Freskibo [...] Llegir més...
Freskibo s'adhereix a la campanya d'MSC #maresparasiempre

¿Què és la pesca sostenible? El compromís de Freskibo

En el blog de Freskibo t’expliquem el nostre compromís amb la pesca sostenible i el segell d’MSC Espanya. Volem donar-vos a conèixer les iniciatives i accions que es porten a terme per preservar la sostenibilitat dels oceans i el protagonisme que podem tenir com a consumidors en la protecció dels oceans i comunitats. L’estat de [...] Llegir més...

3 receptes de peix saludables per la tornada al cole

La tornada al cole més sana, saborosa i saludable amb les receptes que et proposem en el blog de Freskibo. Inclouen algunes recomanacions i trucs perquè els nens puguin gaudir dels beneficis de menjar peix sense que hi hagi males cares a la taula. Et proposem 3 receptes de peix de gust suau, sense espines [...] Llegir més...

5 receptes per combatre la depressió post vacacional

L’article d’aquesta setmana del blog de Freskibo t’expliquem 5 receptes per combatre la depressió postvacacional i que la tornada de vacances sigui el més planera, nutritiva i deliciosa possible. El salmó, la tonyina i el catxel són els millors aliats per donar-te l’empenta anímica i nutricional que el teu cos i ment necessiten per superar [...] Llegir més...

5 receptes de tapes de peix

L’estiu és temps de tapes. Temps per passar l’estona en terrasses i aprofitant els rajos de sol i les fresques brises marines. Res millor per a completar l’escenari que unes saboroses i sanes tapes de peix Freskibo. Avui per acabar el mes d’agost: 5 receptes de tapes de peix. Comencem! Croquetes de bacallà Ingredients: 1 [...] Llegir més...

5 receptes d’amanides de peix

El peix és un gran aliat a la cuina. A l’estiu és molt versàtil ja que, servit en plats freds, esdevé una alternativa fresca i saludable per a la cuina estiuenca. Posem a la teva disposició una gran varietat en peixos perquè, malgrat la calor, puguis portar una dieta sana. Avui, al blog de Freskibo, [...] Llegir més...

Fast food sa y saborós amb Marineras Freskibo

A Freskibo volem proposar-te unes receptes Fast Food molt més sanes i nutritives que les hamburgueses de carn. Incorpora els beneficis del peix a la teva dieta amb aquestes receptes. El salmó, el lluç, el bacallà o les gambes són aliments rics en proteïnes i baixos en greixos. Avui al blog de Freskibo: Fast food [...] Llegir més...

Com preparar un carpaccio de peix perfecte

El carpaccio és un plat d’origen italià a base de fines làmines, tradicionalment de carn de vedella amanida. Normalment s’afegeix un ingredient àcid que “courà” lleument les rodanxes de carn, o en el cas que ens tocarà, de peix. Avui al blog de Freskibo us donarem alguns consells i receptes per sorprendre als teus convidats [...] Llegir més...

5 receptes de paella per a l’estiu

La paella és un dels plats més internacionals de la gastronomia espanyola i dels més apreciats. Al llarg del litoral espanyol, una escena es repetirà una i una altra vegada: famílies o grups de persones compartint una paella. Aquest estimat plat el podem preparar de diferents formes però sempre amb un denominador comú, l’arròs. Avui [...] Llegir més...

Vins per a maridar plats de peix

Quan uneixes dos elements, que aparentment no tenen molt en comú, pots aconseguir resultats sorprenentment agradables. Això precisament és el que passa amb el maridatge. Combinar el vi indicat amb el peix corresponent pot ser una grata sorpresa. Nous sabors i textures ballaran pel nostre paladar, descobrint noves sensacions. Avui al blog de Freskibo: vins [...] Llegir més...

Barbacoes de peix: sanes, divertides i delicioses

L’estiu ja és aquí i les barbacoes arriben per quedar-se. Reunions familiars i grans sobretaules són una bona excusa per menjar a l’aire lliure i reunir-nos amb la família i els amics. Les barbacoes més tradicionals són copioses i riques en grasses però nosaltres te’n proposem altres de més sanes, lleugeres, saboroses i saludables: les [...] Llegir més...

5 receptes d’aperitius de peix

El peix és un aliment que tant et pot servir en un àpat elegant o en una reunió més informal. La nostra gran varietat en peixos envasats i refrigerats també pot ajudar-te a l’hora de crear plats diferents. Tens ganes d’organitzar un pica-pica amb amics o familiars? Vols una solució ràpida que et faci quedar [...] Llegir més...

Anisakis, precaucions i com acabar amb el paràsit

Durant els últims anys un petit paràsit ha saltat a la palestra com un dels principals enemics del peix. Estem parlant de l’Anisakis. Però, d’on surt aquest paràsit? Quins efectes té sobre el nostre organisme? O com podem evitar ingerir-lo? Aquestes són algunes de les preguntes que respondrem al nou post del blog de Freskibo. [...] Llegir més...

El Salmó Salvatge d’Alaska

Menjar Salmó Salvatge aporta al teu organisme Omega-3, proteïnes, calci, seleni, fòsfor, potassi, Vitamina A, Vitamina B12 i Vitamina D. Llegir més...

5 receptes de peix per al tupper de cada dia

El nostre ampli assortiment de peix envasat i refrigerat farà que prepara-te el dinar de la feina sigui molt més fàcil. Llegir més...

5 receptes de peix cru

Amb l’arribada de la calor a tots ens ve de gust plats més frescos i divertits. Receptes que ens ajudin a suportar les sufocants temperatures de l’estiu. Com a Freskibo ens preocupem per oferir-te les receptes més adequades i desitjables per a cada estació de l’any, avui a Freskibo: 5 receptes de peix cru. Comencem! Llegir més...

5 receptes de peix al vapor

El peix és un aliment sa que, cuinat al vapor, es converteix en un gran aliat per a la nostra salut. Cuinar-lo al vapor resulta molt saludable, ja que els aliments conserven totes les propietats. La nostra varietat en peix envasat i refrigerat està pensada per fer-te la vida més fàcil i, amb aquestes receptes, encara més sa! Avui, al blog de Freskibo, et portem 5 receptes de peix al vapor. Visca la vida sana! Llegir més...

Peixos per aconseguir un bon bronzejat

Ara que s’apropa el bon temps, comences a somiar en el moment que et veuràs amb més color. Sabies que menjar un determinat tipus de peix et pot ajudar a aconseguir un millor bronzejat? A més a més, aquest tipus d’alimentació contribueix a continuar portant un estil de vida saludable. En aquest post parlarem sobre com consumir salmó et pot ajudar a lluir una tonalitat de pell amb la qual et veuràs amb un aspecte més saludable. Llegir més...

5 salses per acompanyar un plat de peix

Les salses són el complement perfecte per acompanyar les nostres receptes de peix. Però també poden ser el gran problema del plat. Lligar una salsa que enalteixi i potenciï els sabors del peix és la clau en cada plat. Avui al blog de Freskibo us proposem 5 salses per acompanyar un plat de peix, comencem! Llegir més...

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar