Racó mariner

20190214_BLOG

5 Receptes afrodisíaques de peix per Sant Valentí

Avui celebrem el dia dels enamorats. Un dia de Sant Valentí que volem sigui especial, i des de Freskibo farem tot el possible perquè així sigui. Hem preparat una selecció de 5 receptes afrodisíaques de peix per sorprendre la teva parella amb un sopar apassionat. Comencem! Llegir més...
20190206_BLOG

Propietats del llobarro: 5 raons per introduir aquest peix blanc a la dieta

El llobarro és un peix blanc que amaga a la seva carn moltes propietats beneficioses i essencials pel nostre organisme. Avui, 5 raons per incloure aquest fantàstic peix blanc en el nostre dia a dia. Comencem! Llegir més...
20190130_BLOG

Lluç amb salsa verda. 5 receptes diferents per llepar-se’n els dits

El lluç amb salsa verda és un dels plats més típics de la gastronomia basca, de fet també es pot dir lluç a la basca. Existeixen nombroses variants d'aquesta recepta, cadascuna amb un punt especial i de vegades sorprenent. Avui, al blog de Freskibo, 5 receptes de lluç amb salsa verda per llepar-se'n els dits. Llegir més...
propiedades-del-pulpo

Propietats del pop: un aliment complet

El pop com a aliment té molts beneficis per al nostre organisme. Entra a l'article i descobreix les propietats del pop, un aliment complet. Llegir més...
20190116_blog2

Peix per a embarassades, què podem menjar?

Podem trobar molts articles a internet amb recomanacions i alertes sobre aliments de peix per a embarassades que es poden o no menjar. Posem una mica de llum sobre aquests aspectes i descobrirem per què sí s'ha de menjar peix durant l'embaràs. Totes les claus a continuació. Llegir més...
20190107_blog2

5 receptes fàcils amb musclos

Els musclos de Pesca Seleccionada Freskibo procedeixen de les Ries Gallegues, estan cuits i es poden consumir directament, però aquí us proposarem preparar-los de forma diferent. Descobreix 5 receptes fàcils amb musclos. Comencem! Llegir més...
20181224_Blog

5 receptes de peix per nens

Existeixen moltes opcions per aconseguir que els nens mengin peix. Avui al blog de Freskibo, una selecció de 5 originals receptes de peix per als més petits de casa. Comencem! Llegir més...
20181227_Blog

Propietats del salmó: 5 raons per introducir aquest peix blau a la dieta

El salmó és un peix blau que reuneix totes les característiques perquè desitgem afegir-lo a la nostra dieta quotidiana. Molt consumit a Rússia, Gran Bretanya i Escandinàvia, és un gran aliat per portar una alimentació més sana. En aquest post us avancem 5 raons per introduir aquest peix blau a la dieta. Tot allò que necessites saber sobre les propietats del salmó. Llegir més...
20181222_blog

5 receptes de peix per Nadal

Les festes nadalenques són moments de reunió, de compartir felicitat amb els més estimats i, perquè enganyar-nos, de grans àpats. Ens arremanguem a la cuina per preparar els nostres millors plats i que tota la família pugui gaudir unida. Al blog de Freskibo us recomanarem 5 receptes de peix per sorprendre i triomfar en els menjars de Nadal. Llegir més...
20181203_Blog

Quins són els peixos blaus?

Sovint podem caure en la confusió de no saber si un peix és blanc o blau. Encara que tinguin característiques i propietats similars, existeixen algunes diferències importants. Per clarificar el tema, avui descobrirem quins peixos són considerats peixos blaus, per què s’anomenen així i quins beneficis tenen pel nostre cos. Comencem! Llegir més...
20181116_BLOG

5 originals receptes de salmó

El salmó és un peix blau molt apreciat; per la seva vessant gastronòmica i per les propietats que aporta la seva carn al nostre organisme. En aquesta ocasió repassarem 5 original receptes de salmó per sorprendre als teus convidats i familiars. Pren nota que comencem! Llegir més...
20181129_BLOG

‘Crianza de Nuestros Mares’: el segell de qualitat dels filets dorada i llobarro de Freskibo

Per tal d'identificar llobarros, dorades i corballs pescats en aigües espanyoles va néixer Crianza de Nuestros Mares. Aquest prestigiós distintiu assenyala els exemplars de qualitat suprema i frescor màxima. Freskibo porta aquest segell a la cuina amb els nous filets de dorade i llobarro. Llegir més...
20181114_BLOG

Beneficis del peix a la tercera edat

A la tercera edat és especialment important mantenir una dieta equilibrada. Descobrim els beneficis del peix per als més grans. Llegir més...
20181102_BLOG

Propietats del lluç: 5 raons per menjar aquest peix blanc

El lluç és el peix més consumit a Espanya. És un peix blanc o magre amb un gran nombre de propietats que el converteixen en un aliment que hauríem de menjar habitualment. En aquest article del blog de Freskibo us descobrirem les principals propietats del lluç per introduir-lo als nostres menjars. Llegir més...
20181025_BLOG

La vida abissal: fauna marina a les profunditats del mar

Coneixem bé el mar però no tant les seves profunditats i la seva vida abissal en general. Descobreix alguns dels habitants d'un ecosistema tan hostil com el fons marí. Llegir més...
20181029_BLOG

Les zones de pesca del món segons la FAO

La FAO va fer la primera divisió tècnica de les zones de pesca el 1946. Una divisió que ha anat evolucionant durant els anys fins la divisió final constituïda el 1980. Per a una bona gestió pesquera, és important que existeixi una regulació de les zones de pesca per establir un control de la gestió dels mars a nivell internacional. Llegir més...
20181008_BLOG4_1

5 originals receptes amb sèpia

La sèpia o sípia és un mol·lusc molt valorat i utilitzat en la gastronomia mundial. Hi ha moltes receptes amb sèpia a la cuina tradicional, però en aquesta ocasió busquem noves tendències i altres cultures gastronòmiques per trobar 5 receptes originals amb sèpia. Plats senzills i amb sabors exòtics amb els quals sorprendràs la teva família i convidats. Llegir més...
20181004_BLOG

5 raons per introducir el bacallà als teus plats

El bacallà és un peix blanc de la família dels gàdids, molt apreciat a la gastronomia mediterrània. Aporta al nostre cos nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme. En aquest article del blog de Freskibo analitzem les raons per les quals introduir el bacallà a les teves receptes i els beneficis que ens aporta. Llegir més...
20180920_freskibo_blog

5 tradicionals receptes de bacallà | FRESKIBO

És un dels peixos amb més tradició culinària al nostre país. Existeixen una multitud de tradicionals receptes de bacallà. Antigament només el consumien les classes més populars i amb el temps s'ha fet un lloc a les gastronomies més exquisites. Fes-hi un cop d'ull! Llegir més...
cetacis del Mediterrani

5 espècies de cetacis del Mediterrani

El nostre mar mediterrani és la llar de moltes més espècies animals de les que podem pensar a priori. En la publicació d'avui del bloc de Freskibo us mostrarem 5 espècies de cetacis que, amb una mica de sort, podem arribar a veure a les nostres costes. Llegir més...

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar