quadres_apaisats

Com crear un quadre mariner per decorar casa teva

Freskibo | 31 July 2018 | Blog, Decoració marinera

T’agrada la decoració marinera? I, en general, t’agrada reciclar i decorar casa teva amb coses fetes per tu? Si en les dues preguntes et sents identificat/da, et convidem a aprendre a crear un quadre mariner que podrà convertir-se en un bonic element decoratiu de casa teva.

 

Som-hi! Si t’apassiona el mar, el més probable és que a casa teva tinguis petxines que algun dia vas trobar a la platja. Te les vas emportar a casa però encara no les has donat cap ús.

 

A més a més, per a aquest repte necessitarem el tauler d’una cadira vella de fusta. O bé uns llistons de fusta que fàcilment pots trobar usats i reciclar amb les mides que s’adaptin a casa teva.

 

Què més necessitem? Corda, brotxa, cargols, trepant, serra, vidre, pistola de silicona i pintura al guix de color blanc, blau clar i blau fosc.

 

Pas a pas:

 

  • Si no disposes d’un tauler de cadira de fusta, uneix quatre llistons de fusta i enganxa’ls per darrere amb un tauler per subjectar totes les peces. Si els llistons no tenen les mateixes mides, calcula les dimensions que necessites, serra’ls i poleix-los.

 

  • Agafa la brotxa i aplica una capa de pintura al guix als llistons, en color blanc o blau clar, al teu gust, i deixa assecar aquesta base.

 

  • Agafa la petxina (o l’element mariner que tinguis i vulguis col·locar en el quadre) i uneix-lo al tauler amb la pistola de silicona i després pinta la superfície visible amb pintura al guix de color blau fosc.

 

  • Col·loca la corda, de manera ordenada, a cada llistó de la base del tauler, aplica silicona a tres punts de la corda (inici, un punt mig i final) i uneix aquests punts de la corda amb la fusta.

 

  • Finalment, fes dos forats simètrics a la part superior del quadre i ja pots penjar el quadre a la paret amb l’ajuda d’un trepant.

 

Tot llest! Què et sembla? Amb uns senzills passos pots crear un quadre mariner decoratiu i bonic 😉

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.