esports de platja

Esports de platja per practicar fora de l’aigua

Freskibo | 03 August 2018 | Blog, Esports de mar

Practicar esport és un hàbit saludable i divertit, i si a més podem practicar-ho al costat del mar, amb sorra com a pista i un dia radiant com a il·luminació, llavors ja és un luxe. Podem practicar molts esports de platja, alguns són clàssics de tota la vida i altres són nous que s’han instaurat fa poc.

 

Vòlei platja

Un clàssic i un dels reis de l’estiu. Moltes platges ja tenen xarxes pre-instal·lades per a la pràctica del vòlei, encara que per pocs euros pots aconseguir kits autoinstal·lables amb xarxa, limitacions de camp i pilota. És un esport que combina l’exercici cardiovascular amb els moviments elèctrics. A part de fer exercici, podem quedar arrebossats de sorra i passar una bona estona.

 

Futbol platja

L’esport rei té també versió de platja. Encara que pugui semblar el mateix, el canvi d’herba a sorra permet una mica més de diversió. Amb moviments erràtics de la pilota i més possibilitat de realitzar jugades espectaculars, gràcies a l’amortiment de les caigudes amb la sorra, es converteix en un esport nou.

 

Futvòlei

De la unió del futbol i el vòlei va néixer el futvòlei. 1965, Copacabana, les autoritats van prohibir la pràctica del futbol a la famosa platja carioca. L’exjugador de futbol Octavio de Morales “Tatá” va desenvolupar un híbrid entre vòlei i futbol per burlar la prohibició policial, donant lloc al popular esport.

 

Bossaball

El més nou dels esports que presentem avui és el bossaball. Originari del nostre país i inventat pel belga Filip Eyckmans, el bossaball combina elements del futbol, la gimnàstica i el vòlei. Juguen dos equips en una pista inflable i un trampolí a cada costat de la xarxa, permetent uns salts i piruetes espectaculars. Si necessites esports i emocions noves, aquest és el teu esport.

 

En propers articles del blog de Freskibo us mostrarem un altre tipus d’esports que podem practicar a la platja, però dins de l’aigua.

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.