COM HO FEM?

El nostre secret està en la qualitat de la matèria prima, un peix seleccionat directament de les llotges, i uns processos d’elaboració inspirats en mètodes tradicionals que mantenen les propietats nutricionals del peix.

COMPRA I SELECCIÓ DEL PEIX

El peix fresc, seleccionat pels nostres compradors a les llotges, arriba a la nostra planta d’elaboració de Blanes.

NETEJA MANUAL

El peix passa per un procés de neteja manual que consisteix en la descamació i eliminació de les espines i vísceres.

ELABORACIÓ

Cada tipologia de producte requereix un procés d’elaboració determinat. A FRESKIBO industrialitzem processos d’elaboració de peix tradicionals, per mantenir les textures i les propietats nutricionals del peix.

ENVASAT

Utilitzem, sempre que la llei de seguretat alimentaria ho permeti, peix fresc per tots els nostres productes. Cada tipus de producte requereix una tipologia d’envàs que garanteixi una bona conservació. Utilitzem tècniques d’envasat que permeten una protecció i conservació de les propietats i frescor del peix, sense alterar les seves propietats.

DISTRIBUCIÓ

Un cop envasat, el producte ja està a punt per enviar. Fem la distribució amb una flota pròpia del GRUP ROS per garantir la cadena de fred i que el producte arribi en perfecte estat al punt de venda.