decoració marinera

Habitacions infantils: idees per a una decoració marinera

Freskibo | 07 September 2018 | Blog, Decoració marinera

La decoració marinera ha evolucionat molt (Gràcies a Déu!) els últims trenta o quaranta anys, des que cap als anys setanta es van posar de moda les fustes enfosquides o les obertures estil ulls de bou. Afortunadament, avui dia tenim molts més recursos per aconseguir un atractiu look mariner a les habitacions dels petits de casa.

 

Els colors

Perquè una habitació tingui un marcat estil mariner hi ha uns colors que han de predominar, i aquests són el blau marí, el blanc, i el vermell en menor mesura. Són els colors principals de l’imaginari marítim perquè ens evoquen el mar, l’escuma, els vaixells, el cel, els núvols i, en definitiva, tot allò relacionat amb l’oceà.

 

Estris marítims

Reutilitzar objectes marítims com timons, cordes, àncores, salvavides o xarxes. Tornar a fer un ús decoratiu a un element obsolet és una gran manera d’aconseguir que una habitació respiri mar per les seves parets. Podem fer servir aquests objectes com a elements decoratius o donar-los una segona utilitat, com ara utilitzar xarxes com a làmpades. O reciclar antigues taules de fusta i convertir-les en rètols. Hi ha infinitat de possibilitats. Els objectes de vímet són també molt mariners, per exemple, podem fer servir baguls o nanses grans per guardar les joguines dels nens.

 

Peluixos marins

Un peluix amb forma de peix, pop o estrella de mar marca totalment el fil conductor que tindrà la decoració de l’habitació. Amb només aquest element ja tenim prou terreny “marítim” guanyat. A més de decoració un peluix molt sovint s’acaba convertint en un amic inseparable del nostre fill o filla.

 

Vinils

Els vinils mariners de temàtica infantil són molt atractius i agradables per als petits. Escenes de navegació en un vaixell o peixos i cetacis nedant, a part de ser bonics, despertaran la imaginació de nens i nenes. Recomanem que les tonalitats dels vinils siguin pastís, per no crear excessiu contrast i que es complementin amb els tons blaus i blancs.

 

Vaixells

I no podien faltar, les representacions de vaixells. Realistes, infantils, de decoració, per jugar, … Podem trobar multitud de diferents recreacions que es poden ajustar a la decoració que tenim pensada. També ens podem animar i crear el nostre propi vaixell handmade. Només necessitem un petit tronc (per al casc), dos pals (per al pal i la botavara) i un tros de tela (per a la vela), amb aquests tres elements podem construir el nostre propi vaixell de decoració per a l’habitació dels més petits .

 

Aquestes són només algunes idees per decorar l’habitació dels nostres fills o néts, si tens alguna idea no dubtis a explicar-nos-la. Properament més novetats al blog de Freskibo.

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.