mantenerse en forma en la playa

Idees per mantenir-se en forma a la platja

Freskibo | 03 August 2018 | Blog, Esports de mar

Les platges són les grans protagonistes de l’estiu, lloc de peregrinació per a milions de turistes que busquen sol, sorra i poder refrescar-se. Però també poden convertir-se en el nostre propi gimnàs, ajudant-nos a mantenir la forma practicant exercicis i esport. En aquest article del blog de Freskibo us proposarem uns exercicis i esports ideals per practicar a la sorra de la platja.

 

Esquats

 

Els esquats són un dels exercicis més populars per la seva senzillesa i pels beneficis que té per als músculs. Consisteix en mantenir-se dret flexionant els genolls, baixant i pujant les articulacions. Tonifica els glutis, abdomen i prevé possibles lesions.

 

Flexions

 

Amb els palmells recolzats a la sorra i sostenint-se amb les cames estirades, elevarem i baixarem el cos amb la força dels braços. Enfortiràs la part superior del tronc i treballaràs les abdominals.

 

Burpees

 

Un cop acabades les flexions i esquats, farem un exercici que combina els dos anteriors. El burpee és un exercici compost on practiquem una flexió, ajuntem els peus i fem un salt. És una rutina mol completa i permet tonificar gran part de la nostra msuculatura.

 

Abdominals

 

Tombats cap amunt, amb tota l’esquena tocant la sorra i els peus lleugerament enterrats, pujarem el tronc amb la força dels nostres abdominals. Hem inspirar mentre pugem i expirar mentre baixem. Molt efectiu per desenvolupar els músculs de l’abdomen.

 

Running

 

El running és un dels esports individuals més populars i practicar-lo a la platja té els seus beneficis extres. La sorra juga dos papers importants durant les gambades. D’una banda, ofereix més resistència i per l’altre esmorteeix la pressió de cada trepitjada. Amb un extra de resistència augmentarem el treball dels nostres músculs i del sistema cardíac. Amb l’amortiment permet que les nostres articulacions pateixin menys amb el pes del nostre cos.

 

Amb algunes repeticions d’aquests exercicis, constància i les nostres Marineres Freskibo, mantindràs la línia i aconseguiràs tenir un cos estilitzat i tonificat. En properes publicacions veurem diferents esports per practicar a la platja. Gaudiu d’una vida sana amb Freskibo.

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.