20180815_Freskibo_Blog

Les 5 millors terrasses de la Costa Brava

Freskibo | 17 August 2018 | Blog, Propostes d'oci

No és cap secret dir que la Costa Brava és un dels trams de costa amb més encant de tot el mediterrani. Des de principis de segle, amb els primers turistes, que ha enamorat milers de visitants pel seu paisatge singular i atractiu. I una infinitat d’artistes han quedat rendits als seus peus i fins i tot ha estat escenari de pel·lícules de Hollywood. En aquesta ocasió, us recomanem les que són, per a nosaltres, les cinc millors terrasses de la Costa Brava, on menjar o prendre una copa amb unes vistes espectaculars.

 

Hostal Spa Empúries

 

La terrassa de l’Hostal Spa Empúries és simplement bella. Propietària absoluta de la platja del Portitxol -no hi ha més edificis-, ha estat remodelada per la reconeguda interiorista Pilar Líban. Està construïda amb materials sostenibles -com la resta del hostal- i el seu encant és excepcional si li sumes que està situada al costat de les ruïnes d’Empúries i davant d’una de les platges més boniques del municipi de l’Escala.

 

Hostal Spa Empúries

Platja del Portitxol, s/n

17130 – L’Escala

972 775 939

www.hostalempuries.com

 

Els Brancs

 

El predomini de la fusta envellida, la situació a la vora del mar i el marc privilegiat de formar part d’un restaurant estrellat per la Guia Michelin, fan d’aquesta terrassa un lloc excepcional. La terrassa està orientada a l’oest, sobre la caleta del Bonifaci, des d’on es poden admirar unes de les millors postes de sol de l’Empordà. El restaurant pren el seu nom dels esculls ancorats que moren a la platja. Un entorn idíl·lic a la Badia de Roses.

 

Els Brancs

Av. Díaz Pacheco, 26

17480 – Roses

972 256 008

www.elsbrancs.com

 

Talla Cadaqués

 

Cadaqués és un dels pobles més bonics de la Costa Brava i la terrassa del Talla té una de les millors vistes de la badia de Cadaqués. Va néixer com a bar cultural, però des de fa uns anys és un restaurant modern a base de producte de primera qualitat. Per cert, sabies que el fundador del Talla és el conegut actor Bruno Oro? Aquesta dada li dóna un toc encara més especial, no?

 

Talla Cadaqués

Riba Pitxot, 18

17488 – Cadaqués

972 258 739

www.facebook.com/tallacadaques

 

Hostal Sa Tuna

 

Com no podria estar entre les millors terrasses la d’aquest hostal si la cala de Sa Tuna, on està situada, és potser la millor de la Costa Brava? És idíl·lic i un luxe anar a dinar al restaurant de l’hostal i fer-ho des de la bella terrassa, gairebé acariciant l’aigua del mar d’una cala tan bonica que sembla de cartró pedra.

 

Hostal Sa Tuna

Passeig Ancora, 6

17255 – Begur

972 622 198

www.hostalsatuna.com

 

El Toc al Mar

 

Situada a la immillorable cala d’Aiguablava, a la terrassa del Toc al Mar es gaudeix d’unes vistes espectaculars. Arquitectònicament no és una terrassa espectacular, ja que es tracta d’un xiringuito, però: Quines vistes! I que bé s’hi menja! Amb plats estrella com la paella quadrada o les gambes de Palamós.

 

El Toc al Mar

C/ Platja d’Aiguablava, 6

17255 – Begur

972 113 232

www.tocalmar.cat

 

¿Quina és per tu la millor terrassa de la Costa Brava?

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.