20180812_Freskibo_Blog

Les 5 platges més blaves del litoral català

Freskibo | 10 August 2018 | Blog, Sostenibilitat i mar

Fins a un total de 101 platges catalanes han aconseguit el preuat distintiu de la bandera blava, acreditant un estat òptim mediambiental, en seguretat i serveis. Us proposem les que, per a nosaltres, són les 5 platges més blaves del litoral català per gaudir d’un magnífic dia de platja.

 

Cala Montgó (L’Escala – Torroella de Montgrí)

 

Amagada entre els límits de l’Escala i Torroella de Montgrí, aquesta popular platja d’aigües turqueses es troba al costat del Parc Natural del Montgrí, dotant a la zona d’una orografia salvatge molt recomanable per als amants de la natura. Recomanem plantar el para-sol a les primeres hores del matí a causa de la gran afluència de turistes que en gaudeixen dia a dia.

 

La Fosca (Palamós)

 

Platja de sorra fina, partida entre dos per la gran roca “Fosca” que dóna nom al lloc. És una platja adequada per als més petits a causa de la seva escassa profunditat, el seu fons marí de sorra i les seves aigües lleugerament més càlides. Envoltada de pins i pel massís del Cap Gros, el paisatge mediterrani la converteix en un lloc digne de visitar.

 

Sant Sebastià (Sitges)

 

Aquesta platja urbana, situada al casc mariner de Sitges, és familiar. Dia a dia s’acosten veïns del poble per gaudir de les seves aigües i de les panoràmiques del nucli antic. Disposa d’accessos per a persones de mobilitat reduïda.

 

Cala Forn (L’Ametlla de Mar)

 

Platja paradisíaca envoltada de pins i amb aigües cristal·lines. Amb aquesta simple descripció ja se’ns desperta la gana per visitar aquesta cala. Envoltada de roques, és un lloc idoni per a la pràctica del snorkel i per descobrir el seu fons marí. Si estàs per la zona, no dubtis a visitar-la.

 

Cap Roig (L’Ampolla)

 

La platja rep el nom dels reflexos vermellosos que s’observen dels penya-segats que l’envolten. Amb 250 metres de fina sorra i aigües cristal·lines, disposa de tot tipus de serveis i equipaments, sent una cala d’ambient familiar amb paisatge salvatge.

 

Aquestes són només algunes de les millors platges que té el litoral català. En properes ocasions us descobrirem més petites joies amagades de la costa. Salut i bona platja!

0 Comments

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.