fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Alvocats farcits de llagostins i mango amb vinagreta de coriandre

Alvocats farcits de llagostins i mango amb vinagreta de coriandre

15 ' - 4 persones

Ingredients

1 safata de Llagostins Cuits Freskibo
2 alvocats
1 mango
1 ceba vermella petita
1 llimona

Per a la vinagreta de coriandre:
6 cullerades d’oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de Xerès
1 culleradeta de suc de llimona
1 manat de coriandre
Unes gotes de Tabasco®
pebre
sal

 

Recepta

  1. Partir els alvocats i retirar l’os central. Buidar lleugerament amb una cullereta i ruixar-los amb suc de llimona per evitar que s’ennegreixin. Pelar la ceba, tallar-la en rodanxes fines i reservar-les en aigua amb glaçons de gel. Pelar el mango i tallar-lo a dauets.
  2. Pelar i tallar a daus la meitat dels llagostins, reservant 4 cues senceres per a la decoració del plat. Picar finament el coriandre.
  3. Preparar la vinagreta batent tots els ingredients fins a obtenir una salsa emulsionada. Escórrer la ceba, picar-la finament i barrejar-la amb la polpa d’alvocat, els dauets de mango i els llagostins trossejats.
  4. Amanir amb la vinagreta, omplir els alvocats amb aquesta preparació i decorar-los amb els llagostins reservats. Servir de seguida.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar