fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Bacallà al vapor amb porros i patates

Bacallà al vapor amb porros i patates

35 ' - 4 persones

 

Ingredients

4 lloms de bacallà al punt de Sal Freskibo
3 patates
2 cebes
240 ml de vi blanc
30 g de mantega

Per a la vinagreta de mostassa, cibulet i cogombres:
5 cullerades d’oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de Xerès
1 culleradeta de mostassa
3 cogombrets en vinagre
Unes tiges de cibulet
pebre
sal

 

Recepta

  1. Prepareu la vinagreta de mostassa, cibulet i cogombres: Picar finament el cibulet i els cogombres. Batre tots els ingredients fins a obtenir una salsa emulsionada. Afegir el cibulet picat i els cogombrets picats i barrejar.
  2. Pelar les patates i tallar-les a grills. Netejar els porros, trossejar-i ofegar en una cassola amb una nou de mantega durant 8 minuts.
  3. Afegir les patates, abocar el vi blanc, tapar i deixar coure 15 minuts a foc lent. Disposar sobre els lloms de bacallà i el vi blanc, tapar i deixar coure al vapor durant 2-3 minuts.
  4. Salpebreu i serviu de seguida amb les patates com a guarnició i la vinagreta a part.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar