Receptes

  • Freskibo
  • Carpaccio de pop a la salsa de tàperes

Carpaccio de pop a la salsa de tàperes

15 ' - 4 persones

Ingredients

1 safata de Pop Cuit Freskibo
12 llesques fines de pa
2 rovells d’ou cuites
6 filets d’anxova en oli
1 cullerada de tàperes
50 g de julivert
½ gra d’all
4 cullerades de vinagre
100 ml d’oli d’oliva
Pebre
Sal

 

Recepta

  1. Salsa de tàperes: Picar el julivert, les tàperes i l’all amb l’oli i el vinagre i barrejar. Afegir les anxoves picades i els rovells d’ou cuits i picats. Salpebrar i deixar que la salsa agafi gust durant un temps mínim d’unes 2 hores.
  2. Torrar les llesques de pa al grill del forn o a la torradora i untar cada llesca amb una mica la salsa de tàperes.
  3. Disposar 3 llesques, una damunt de l’altra en forma de milfulls, sobre cada plat individual. Coronar amb el carpaccio de pop, afegir un pessic de pebre acabat de moldre i servir.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar