fbpx

Receptes

Ceviche de salmó

15 ' + maceració

Ingredients

1 safata de Filet de salmó Freskibo
4 llimes
1 ceba vermella petita
1 alvocat
1 ramet de coriandre
1 bitxo o 1 culleradeta de pasta d’ají (vermell o groc)
1 moniato
1 llauna de blat de moro dolç
Oli d’oliva
pebre
sal

 

Recepta

  1. Pelar la ceba, tallar-la a plomes molt fines i deixar-les en un bol amb aigua i gel durant 10 minuts. Partir l’alvocat, retirar l’os central i tallar-lo a daus.
  2. Tallar el peix a dauets de biaix i salar-los. Disposar-los en un bol i afegir les plomes de ceba escorregudes, els daus d’alvocat i el bitxo o ají.
  3. Barrejar bé i abocar el suc de les llimes juntament amb un glaçó de gel. Remenar i deixar macerar de 5 a 7 minuts.
  4. Peleu el moniato, tallar en rectangles i coure’ls durant 15 minuts en aigua bullint salada.
  5. Repartir el ceviche en els plats de servei amb els suc s de maceració. Amanir amb un fil d’oli d’oliva, rectificar de sal, escampar-hi el coriandre picat i servir de seguida amb el blat de moro escorregut i rectangulets de moniato.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar