Receptes

  • Freskibo
  • Duet d’espaguetis de sèpia i carbassó amb pesto i cruixent de kikos

Duet d’espaguetis de sèpia i carbassó amb pesto i cruixent de kikos

35 ' - 4 persones

Ingredients

1 sèpia neta Freskibo
1 carbassó
Oli d’oliva
pebre
sal

Per al pesto:
50 g de fulles d’alfàbrega
30 g de pinyons
½ gra d’all
50 g de formatge parmesà
4 cullerades d’oli

Per a la quinoa vermella:
200 g de quinoa vermella
1 pastanaga
½ cogombre
1 ceba vermella
1 ramet de coriandre

 

Recepta

  1. Pesto: Preparar el pesto triturant l’alfàbrega amb els pinyons, l’all, el parmesà, oli i una mica de sal. Afegir unes cullerades d’aigua fins a obtenir la textura desitjada.
  2. Quinoa: Cuinar la quinoa en aigua bullint salada durant 15 minuts o seguint les instruccions del fabricant. Amanir amb totes les verdures picades finament, assaonar amb un fil d’oli i un pessic de sal i pebre, escampar-hi el coriandre picat i reservar.
  3. Enrotllar la sèpia sobre si mateixa i tallar-la a tires molt fines amb ajuda d’una mandolina o amb un ganivet ben esmolat. Obtenir espaguetis de carbassó amb ajuda d’un pelador de verdures o un espiralitzador.
  4. Saltejar els espaguetis de sèpia i carbassó durant uns instants en una paella ampla amb una cullerada d’oli d’oliva, amanir amb el pesto i empolvorar amb els kikos lleugerament triturats en el morter. Acompanyar amb la quinoa i servir de seguida.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar