fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Duet d’espaguetis de sèpia i carbassó amb pesto i cruixent de kikos

Duet d’espaguetis de sèpia i carbassó amb pesto i cruixent de kikos

35 ' - 4 persones

Ingredients

1 sèpia neta Freskibo
1 carbassó
Oli d’oliva
pebre
sal

Per al pesto:
50 g de fulles d’alfàbrega
30 g de pinyons
½ gra d’all
50 g de formatge parmesà
4 cullerades d’oli

Per a la quinoa vermella:
200 g de quinoa vermella
1 pastanaga
½ cogombre
1 ceba vermella
1 ramet de coriandre

 

Recepta

  1. Pesto: Preparar el pesto triturant l’alfàbrega amb els pinyons, l’all, el parmesà, oli i una mica de sal. Afegir unes cullerades d’aigua fins a obtenir la textura desitjada.
  2. Quinoa: Cuinar la quinoa en aigua bullint salada durant 15 minuts o seguint les instruccions del fabricant. Amanir amb totes les verdures picades finament, assaonar amb un fil d’oli i un pessic de sal i pebre, escampar-hi el coriandre picat i reservar.
  3. Enrotllar la sèpia sobre si mateixa i tallar-la a tires molt fines amb ajuda d’una mandolina o amb un ganivet ben esmolat. Obtenir espaguetis de carbassó amb ajuda d’un pelador de verdures o un espiralitzador.
  4. Saltejar els espaguetis de sèpia i carbassó durant uns instants en una paella ampla amb una cullerada d’oli d’oliva, amanir amb el pesto i empolvorar amb els kikos lleugerament triturats en el morter. Acompanyar amb la quinoa i servir de seguida.

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Sípia neta

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar