fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Llobarro amb tomàquets, bledes i bolets amb risotto al parmesà

Llobarro amb tomàquets, bledes i bolets amb risotto al parmesà

35 ' - 4 persones

Ingredients

4 Filets de Llobarro Freskibo
8 xampinyons
250 g de tomàquets cherry
300 g de bledes
2 grans d’all
1 culleradeta de pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Pebre
Sal

Per al risotto:
320 g d’arròs tipus arborio o carnaroli
2 cullerades de parmesà ratllat
1 litre de fumet de peix
1 got de vi blanc
1 ceba
50 g de formatge parmesà
Una nou de mantega

 

Recepta

  1. Risotto: Escalfar la mantega en una paella i ofegar la ceba picada fins que estigui transparent. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir uns minuts. Després, afegir l’arròs, ofegar un minut i anar afegint el fumet bullint a cullerades a mesura que s’absorbeixi. Coure 16 minuts, retirar del foc, afegir el parmesà ratllat i remenar bé.
  2. Picar finament les bledes i ofegar durant 4 minuts en una paella amb tres cullerades d’oli. Afegir els tomàquets, l’all picat i els bolets filetejades, salpebrar i ofegar tot junt durant 4 minuts més.
  3. Coure els filets de llobarro en una paella amb una cullerada d’oli durant 1 minut per cada costat. Salpebrar i disposar-los en els plats de servei amb la preparació anterior.
  4. Preparar un refregit ofegant l’all picat restant en una paella amb 2 cullerades d’oli. Quan l’all agafi color, retirar del foc i escampar amb una mica de pebre vermell. Regar els filets de llobarro amb aquest refregit i servir de seguida amb el risotto com a guarnició.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar