fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Llom de Bacallà amb amanida de mesclum, tomàquets cherry i romesco
receta de bacalao al horno

Llom de Bacallà amb amanida de mesclum, tomàquets cherry i romesco

15’ - 20’

Existeixen infinitat de receptes de bacallà al forn. Des de Freskibo t’expliquem com preparar llom de bacallà amb romesco en menys de mitja hora. Una deliciosa recepta fàcil i ràpida amb la qual podràs gaudir d’aquest peix blanc i de les seves múltiples propietats.

Aquesta recepta a base de llom fresc de bacallà al forn seduirà fins i tot als paladars més exigents!

 

 

Ingredients

 

Recepta

  1. En un recipient o paella, salteu tres grans d’all sense pelar amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin daurats.
  2. En un bol a part, preparar l’amanida mesclum de fulles verdes i tomàquets cherry, que podem acompanyar amb una mica de salsa romesco.
  3. Per elaborar la salsa romesco, necessites nyora, tomàquets madurs, grans d’all, un got d’oli d’oliva, ametlles torrades i pa dur. Pots fer-ho tu mateix o, si no tens temps, disposes de molt bones alternatives de salsa romesco elaborada.
  4. Retirar la faixa de cartró de l’envàs. No punxar ni retirar el film. Posar al microones a 750W durant 3 minuts (compte, no us cremeu a l’obrir l’envàs) o bé treure el producte de la totalitat del seu envàs, col·locar-lo a la planxa / forn i cuinar al gust.
  5. Emplatar el Bacallà a la Mediterrània i afegir-hi els alls saltats.

 

Esperem que la gaudeixis!

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Bacallà en salsa a la mediterrània

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar