fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Llom de salmó amb quinoa, verduretes i germinats

Llom de salmó amb quinoa, verduretes i germinats

20 ' - 4 persones

 

Ingredients

1 safata de filet de salmó Freskibo
200 g de quinoa
1 pastanaga
½ pebrot vermell
½ carbassó
1 fulla d’alga nori (opcional)
Unes tiges de cibulet
Germinats i fulles d’enciam variades
4 cullerades d’oli d’oliva
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de vinagre de Xerès
pebre
sal

 

Recepta

  1. Preparar una vinagreta batent l’oli amb la salsa de soja, el vinagre, sal i pebre fins a obtenir una barreja emulsionada.
  2. Coure laquinoaen aigua bullint salada durant 15 minuts o seguint les instruccions del fabricant. Escórrer-la i deixar-la refredar.
  3. Tallar a dauets totes les verduretes i barrejar-les amb laquinoai amanir amb la vinagreta.
  4. Salpebreu elsfiletsde salmó i rostir-los en una planxa ben calenta amb un fil d’oli durant 1 minut per cada costat o al gust. Servir de seguida acompanyats amb l’amanida de quinoa, les fulles d’enciam variat i germinats.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar