Receptes

  • Freskibo
  • Lluç amb tomàquets, pinyons i olives

Lluç amb tomàquets, pinyons i olives

20 ' - 4 persones

Ingredients

4 filets de lluç Freskibo
1 ceba
3 tomàquets
1 pastanaga
10 olives negres d’Aragó
10 olives verdes
1 got de vi blanc
2 cullerades de pinyons
1 branca de julivert
1 gra d’all
1 tasseta de farina
1 ou
Oli d’oliva
pebre
sal

 

Recepta

  1. Pelar els tomàquets, treure-hi les llavors i tallar-los a dauets.
  2. Escalfar tres cullerades d’oli en una paella antiadherent i ofegar la ceba picada durant 8 minuts. Afegir el gra d’all picat, els daus de tomàquet i la pastanaga tallada a dauets i coure 3 minuts més. Afegir les olives i els pinyons, salpebrar i abocar el vi blanc. Pujar la intensitat del foc i deixar que el vi redueixi uns instants. Escampar-hi el julivert picat i reservar.
  3. Salpebrar els filets de lluç, enfarinar lleugerament i passar-los per l’ou batut. Fregir-los en una paella amb oli d’oliva calent durant 1 minut per cada costat. Escórrer sobre paper absorbent i afegir-los a la cassola amb la preparació anterior. Escalfar tot junt durant 1 minut més i servir de seguida.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar