fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Bacallà i Lluç amb Espàrrecs Verds amb mesclum i salsa romesco
Hamburguesa de merluza

Marinera de Bacallà i Lluç amb Espàrrecs Verds amb mesclum i salsa romesco

10' - 15'

Dóna un toc mediterrani als teus àpats amb aquesta deliciosa hamburguesa de lluç i bacallà amb espàrrecs. Acompanyada d’una suau salsa romesco, fulles d’amanida mesclum i tomàquet, aquesta és una recepta de peix diferent i deliciosa. Una hamburguesa de lluç fàcil i ràpida de preparar amb la que gaudiràs menjant peix.

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Obrir el panet per a hamburguesa per la meitat. Tallar a rodanxes fines el tomàquet i reservar-lo.
  2. Per elaborar la salsa romesco, necessites nyora, tomàquets madurs, grans d’all, un got d’oli d’oliva, ametlles torrades i pa dur. Pots fer-ho tu mateix o, si no tens temps, disposes de molt bones alternatives de salsa romesco elaborada.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
  4. Col·locar el pa obert al plat, posar a la base un llit de mesclum amb una capa de rodanxes de tomàquet, afegir-hi la Marinera i, a sobre, un toc de salsa romesco.

 

Preparat per tastar-la?

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de bacallà i lluç amb espàrrecs

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar