fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Bacallà i Lluç amb Espàrrecs Verds, Romesco, llit de Mongetes saltades i Amanida de Mesclum amb tomàquets Cherry
hamburguesa de bacalao

Marinera de Bacallà i Lluç amb Espàrrecs Verds, Romesco, llit de Mongetes saltades i Amanida de Mesclum amb tomàquets Cherry

15’ - 20’

Una de les nostres receptes de peix més saludables? Aquesta! Hamburguesa de Bacallà, Lluç i espàrrecs verds amb romesco sobre un llit de mongetes saltades. El toc final: el seu acompanyament d’amanida de mesclum amb tomàquets cherry.

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Rentar i escórrer bé les mongetes, tallar els tomàquets madurs a daus i barrejar-ho amb la mesclum de fulles verdes.
  2. Per elaborar la salsa romesco, necessites nyora, tomàquets madurs, grans d’all, un got d’oli d’oliva, ametlles torrades i pa dur. Pots fer-ho tu mateix o, si no tens temps, disposes de molt bones alternatives de salsa romesco elaborada.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
  4. Col·locar el plat de Marineres amb mongetes blanques i un “bouquet” de mesclum verd amb tomàquet.

 

Un contrast de sabors que et sorprendrà!

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de bacallà i lluç amb espàrrecs

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar