fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Lluç i Gambes amb bròquil, pastanaga, salsa Cèsar i quinoa
hamburguesa merluza

Marinera de Lluç i Gambes amb bròquil, pastanaga, salsa Cèsar i quinoa

15' - 20'

Dóna un toc de mar als teus menjars amb aquesta hamburguesa lluç i gambes que et deixarà amb ganes de més. Amb bròquil, pastanaga, cranc, salsa cèsar i quinoa, aquesta recepta de peix és l’excusa perfecta per menjar peix com no ho has fet abans.

 

Ingredients

  • Quinoa
  • Bròcoli
  • Pastanaga
  • Ou, oli, anxoves, “salsa Perrins”, vinagre, mostassa, suc de llimona, mig gra d’all, formatge parmesà i una mica de pebre (salsa Cèsar)
  • Hamburguesa de Lluç i Gambes Freskibo

 

Recepta

  1. Bullir la quinoa amb aigua abundant. Rentar i escórrer bé els aliments crus. Pelar i tallar el bròcoli i la pastanaga. En una paella, saltar les verdures, afegir la quinoa i sofregir uns minuts més.
  2. Per elaborar la salsa Cèsar. Posar els ingredients al fons del vas de la batedora (ou, oli, anxoves, “salsa Perrins”, vinagre, mostassa, suc de llimona, mig gra d’all, formatge parmesà i una mica de pebre) . Després, introduir el braç de la batedora fins al fons i batre fins que s’amalgami la barreja. Disposes de molt bones alternatives de salsa maionesa elaborada.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
  4. Col·locar les Marineres al plat amb la quinoa, bròcoli, pastanaga i un toc de salsa Cèsar.

 

Esperem que us agradi aquesta deliciosa hamburguesa lluç i gambes!

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de lluç i gambes

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar