fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Lluç i Gambes amb mesclum i crema de maionesa i cranc
receta de hamburguesas

Marinera de Lluç i Gambes amb mesclum i crema de maionesa i cranc

10' - 15'

Una recepta hamburgueses de peix original. Hamburguesa de lluç & Gambes amb mesclum i una crema de maionesa i cranc.

Aquesta hamburguesa de peix és una combinació deliciosa elaborada amb lloms de lluç i cues i gambes. Amb un suau sabor textura, és una font natural de proteïnes i omega 3-6. A més de tenir un baix contingut de greixos saturats.

Una manera diferent de gaudir d’un àpat d’allò més saludable amb aquesta recepta de tocs mediterranis.

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Obrir el panet per a hamburguesa per la meitat. Tallar els palets de cranc a tires fines.
  2. Per elaborar la salsa maionesa, posar primer l’ou al fons del vas de la batedora i cobrir amb oli, vinagre i sal. Introduir el braç de la batedora fins al fons i batre fins que s’amalgami la barreja. Disposes de molt bones alternatives de salsa maionesa elaborada.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
  4. Col·locar el pa obert al plat, posar a la base un llit de mesclum, afegir-hi la Marinera i, a sobre, les tires dels palets de cranc amb salsa maionesa, afegint-hi algunes tàperes.

 

Aquesta hamburguesa de peix et deixarà amb ganes de més!

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de lluç i gambes

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar