fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Salmó i Lluç amb amanida de llenties pardines, verduretes, vinagreta de mostassa suau i ruca

Marinera de Salmó i Lluç amb amanida de llenties pardines, verduretes, vinagreta de mostassa suau i ruca

15' - 20'

Marinera o Hamburguesa de salmó i lluç amb amanida de llenties pardines, verduretes, vinagreta de mostassa suau i ruca. Una recepta de peix per a nens i adults, molt saludable i fàcil de preparar. Aquesta hamburguesa de peix serà l’excusa de tota la família per menjar peix pràcticament cada dia.

La nostra hamburguesa de Salmó & Lluç Freskibo és una combinació de peix blau i peix blanc, amb baix contingut en greixos saturats. Elaborades amb lloms seleccionats de salmó i lluç, es caracteritzen pel seu bon gust, les seves altes propietats nutritives i per ser una font natural de proteïnes i omega 3-6.

El plat perfecte per menjar peix, llegums i verdures de manera saborosa, divertida i diferent.

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Rentar i escórrer bé els aliments crus. Pelar i picar finament la pastanaga, la ceba i el pebrot verd, i afegir-hi les llenties prèviament cuites.
  2. Per elaborar la vinagreta, barrejar l’adob (oli, vinagre, mostassa, sal i pebre) en un got fins que quedi una salsa homogènia.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
  4. Col·locar les Marineres al plat amb l’amanida de llenties i un “bouquet” de ruca.

 

Hamburguesa de salmó i lluç, ideal per a tota la família!

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de salmó i lluç

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar