Marinera de Salmó i Lluç amb ruca i una maionesa suau de wasabi
Marinera de Salmó i Lluç amb ruca i una maionesa suau de wasabi
10' - 15'
Una hamburguesa diferent? La nostra hamburguesa de salmó i lluç amb ruca i maionesa suau de wasabi. Una recepta d’hamburguesa de peix original amb la qual sorprendràs els teus convidats.
A més de ser una recepta saludable gràcies a aquesta combinació de peix blanc i blau. Deliciosa hamburguesa alta en propietats nutritives, font natural de proteïnes i omega 3-6 i amb baix contingut en greixos saturats.
Tant si busques un àpat senzill i saludable com si vols sorprendre els teus convidats, amb aquesta barreja de sabors encertaràs segur!
Per elaborar la salsa suau de maionesa de wasabi, posar primer l’ou al fons del vas de la batedora, i cobrir amb l’oli, el vinagre i la sal, afegint-hi la quantitat de pols de wasabi desitjada (depenent de la quantitat de picant que es desitgi). Introduir el braç de la batedora fins al fons i batre fins que s’amalgami la barreja. Disposes de molt bones alternatives de salsa maionesa de wasabi elaborada.
Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
Col·locar el pa obert al plat, posar a la base un llit de ruca, afegir-hi la Marinera i , a sobre, un toc de maionesa suau de wasabi.
T’atreveixes a preparar aquesta hamburguesa de peix?
Comparteix aquesta recepta a les teves xarxes socials!
Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació
La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.