fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Salmó i Lluç amb ruca i una maionesa suau de wasabi
receta hamburguesa de pescado

Marinera de Salmó i Lluç amb ruca i una maionesa suau de wasabi

10' - 15'

Una hamburguesa diferent? La nostra hamburguesa de salmó i lluç amb ruca i maionesa suau de wasabi. Una recepta d’hamburguesa de peix original amb la qual sorprendràs els teus convidats.

A més de ser una recepta saludable gràcies a aquesta combinació de peix blanc i blau. Deliciosa hamburguesa alta en propietats nutritives, font natural de proteïnes i omega 3-6 i amb baix contingut en greixos saturats.

Tant si busques un àpat senzill i saludable com si vols sorprendre els teus convidats, amb aquesta barreja de sabors encertaràs segur!

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Obrir el panet per a hamburguesa per la meitat.
  2. Per elaborar la salsa suau de maionesa de wasabi, posar primer l’ou al fons del vas de la batedora, i cobrir amb l’oli, el vinagre i la sal, afegint-hi la quantitat de pols de wasabi desitjada (depenent de la quantitat de picant que es desitgi). Introduir el braç de la batedora fins al fons i batre fins que s’amalgami la barreja. Disposes de molt bones alternatives de salsa maionesa de wasabi elaborada.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 2-3 minuts per cada banda.
  4. Col·locar el pa obert al plat, posar a la base un llit de ruca, afegir-hi la Marinera i , a sobre, un toc de maionesa suau de wasabi.

 

T’atreveixes a preparar aquesta hamburguesa de peix?

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de salmó i lluç

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar