Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Tonyina amb arròs integral i salsa teriyaki
Hamburguesa atun

Marinera de Tonyina amb arròs integral i salsa teriyaki

15’ - 20’

Qui va dir que menjar peix és avorrit? Prepara aquesta deliciosa hamburguesa tonyina amb salsa teriyaki i dóna un toc oriental als teus dinars i sopars.

Una magnífica recepta amb què gaudiràs menjant peix i una idea perfecta de menjar de peix per a nens.

 

Ingredients

  • Arròs integral
  • Sèsam
  • Alga nori
  • Ceba, carbassó, pebrot verd
  • Ruca
  • Salsa de soja, vinagre d’arròs, sucre morè, grans d’all picat, midó de blat de moro i aigua (salsa Teriyaki)
  • Hamburguesa de Tonyina Freskibo

 

Recepta

  1. Bullir l’arròs amb aigua abundant. Tallar la ceba finament, netejar i tallar el pebrot verd i el carbassó en trossos petits. En una paella, saltar les verdures, afegir-hi l’arròs i sofregir uns minuts més. Posar-hi una mica d’alga nori i sèsam.
  2. Per elaborar la salsa Teriyaki, barrejar els ingredients (salsa de soja, vinagre d’arròs, sucre morè, grans d’all picat, midó de blat de moro i aigua) en una olla i posar a foc mitjà. Deixar bullir (sense deixar de moure) fins que la salsa espesseixi.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 1-2 minuts per cada banda.
  4. Decorar amb fulles de ruca.

 

Preparat per a viatjar al Japó amb només una queixalada?

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de tonyina

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar