Receptes

  • Freskibo
  • Marinera de Tonyina amb ruca i salsa Teriyaki
receta hamburguesa de atun

Marinera de Tonyina amb ruca i salsa Teriyaki

10' - 15'

Et presentem una recepta hamburguesa de tonyina amb tocs orientals. Gaudeix d’un dinar fresc, saludable i nutritiu en qüestió de minuts.

Hamburguesa de tonyina amb ruca i salsa Teriyaki, una manera diferent de menjar peix perfecta per al dia a dia.

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Obrir el pa per la meitat, sense arribar a trencar-lo del tot.
  2. Per elaborar la salsa Teriyaki, barrejar els ingredients (salsa de soja, vinagre d’arròs, sucre morè, grans d’all picat, midó de blat de moro i aigua) en una olla i posar a foc mitjà. Deixar bullir (sense deixar de moure) fins que la salsa espesseixi.
  3. Retirar el paper de les Marineres, posar a escalfar la paella o planxa amb una mica d’oli i cuinar-les 1-2 minuts per cada banda.
  4. Col·locar el pa obert al plat, posar a la base un llit de ruca, afegir-hi la Marinera i, a sobre, la salsa Teriyaki.

 

Qui va dir que les hamburgueses són només per a la carn?

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Marineras de tonyina

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar