fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Musclos a la marinera amb blat tendre
Mejillones-a-la-marinera-con-trigo-tierno

Musclos a la marinera amb blat tendre

30 ' - 4 persones

Ingredients

1 safata de Musclos Cuits Freskibo
300 g de tomàquet natural triturat
1 ceba
2 grans d’all
1 branca de julivert
1 got de vi blanc o camamilla
Una mica de pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Pebre
Sal

Per al blat tendre:
4 tassetes de blat tendre precuit
2 cebes tendres
1 porro
1 tija d’api
1 gra d’all
8 tassetes de brou de peix

 

Recepta

  1. Blat tendre: Ofegar la ceba tendra i el porro picats a foc lent en una cassola amb quatre cullerades d’oli. Afegir l’all picat i l’api i coure durant 4 minuts més. Afegir el blat, salpebrar i cobrir amb el brou de peix. Coure durant 10 minuts i reservar.
  2. Ofegar la ceba picada a foc lent en una paella ampla amb tres cullerades d’oli durant 8 minuts. Afegir l’all picat i coure durant 2 minuts més. Afegiu-hi el tomàquet triturat, amanir amb el pebre vermell i un pessic de pebre i coure durant 10 minuts.
  3. Abocar el vi blanc, pujar la intensitat del foc i deixar reduir uns instants. Després, afegir els musclos i escalfar tot junt uns instants. Retirar del foc, empolvorar amb julivert picat i servir de seguida acompanyats del blat tendre.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar