fbpx

Receptes

Mejillones a la vinagreta

Musclos a la vinagreta

10’ - 15’

Els musclos a la vinagreta són una recepta fàcil i ràpida que podràs menjar durant tot l’any. Com tapa, aperitiu o primer plat, els musclos a la vinagreta són una recepta espanyola perfecta per a qualsevol menú.

Les múltiples propietats del musclo fan aquest plat ric en àcids grassos omega 3, vitamines C, D i A, Tiamina, calci, ferro, potassi, fòsfor, iode, magnesi i proteïnes. Baix en calories.

Podràs preparar aquesta deliciosa recepta amb els musclos Freskibo. Procedents de les ries gallegues, va ser el primer producte de la mar de la Unió Europea a aconseguir la denominació d’origen.

Prepara uns deliciosos musclos a la vinagreta i gaudeix d’un àpat saludable i nutritiva. Una recepta fàcil i ràpida que podràs menjar com a aperitiu o entrant, o com a primer plat de peix fresc. Tu tries!

 

Ingredients

  • Musclos pasteuritzats de FRESKIBO Pesca Seleccionada
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Pebre
  • Oli d’oliva

 

Recepta

  1. Pelar i picar la verdura a trossos molt petits. Afegir-la a un bol amb oli, sal i vinagre. Remenar fins que quedi tot homogeni.
  2. Obrir la bossa de musclos pasteuritzats Freskibo i escalfar fins al punt desitjat.
  3. Emplatar els musclos en un bol, afegint-hi la quantitat de vinagreta desitjada.

 

T’atreveixes a preparar uns musclos a la vinagreta?

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Musclo Gallec cuit

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar