Receptes

Poke de salmó

25' - 2 persones

Ingredients

1/2 safata de filet de salmó Freskibo
300 gr d’arròs de sushi.
1 pastanaga
1 cogombre
Un grapat de fulles d’espinacs
Unes tiges de cibulet trossejades
Una mica de gingebre ratllat
Una mica de llavors de sèsam
3 cullerades de salsa de soja
2 cullerades d’oli de sèsam
½ llima
1 cullerada de vinagre d’arròs
1 cullerada petita de sucre

 

Recepta

  1. Treure la pell i tallar els 2 filets de salmó a daus i barrejar amb 3 cullerades de soja, 2 d’oli de sèsam, una mica de cibulet, una mica de sèsam i el suc de mitja llima. Barrejar i deixar marinant a la nevera durant 20-30 minuts.
  2. Coure l’arròs en aigua bullint durant 15 minuts o seguint les instruccions del fabricant. Diluir una cullerada petita de sucre en vinagre d’arròs i barrejar amb l’arròs. En el bol on es vagi a servir.
  3. Tallar la pastanaga i el cogombre al gust i afegir al bol d’arròs juntament amb el salmó ja marinat i un grapat de fulles d’espinacs.
  4. Salpebreu al gust i gaudiu d’un autèntic poke de salmó.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar