Receptes

receta pulpo a la gallega

Pop a la Gallega o A Feira

30’ - 35’

Et descobrim la recepta pop a la gallega o pop á feira. Una recepta fàcil de preparar i típica de la gastronomia espanyola amb un dels millors productes del nostre territori com a protagonista.

El pop és un producte de gran valor culinari amb una carn rica en proteïnes i amb baix contingut en greixos. A més també aporta un baix colesterol al nostre organisme, de manera que les receptes amb pop són molt saludables.

Amb el pop cuit Freskibo podràs preparar pop a la gallega de manera més ràpida, ja que t’estalviaràs el procés d’estovar el pop.

Tant si tens convidats com si vols sorprendre a algú o simplement gaudir d’un dels plats típics de la nostra gastronomia, amb aquesta recepta pop a la gallega encertaràs segur!

 

Ingredients

  • Pop Cuit de Freskibo Pesca Seleccionada
  • 3 o 4 patates mitjanes
  • Sal gruixuda
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell dolç

 

Recepta

  1. Coure les patates en una cassola amb aigua abundant amb sal durant 30 minuts.
  2. Deixar refredar les patates, pelar-les i tallar-les a rodanxes d’1 cm de gruix aproximadament. Col·locar-les de base sobre un plat.
  3. Obrir l’envàs, treure la pota de pop de la bossa i tallar-la a rodanxes. Servir sobre la base de patates.
  4. Amanir amb pebre vermell, oli d’oliva i sal gruixuda.
  5. Servir a temperatura ambient o amb un lleuger toc de calor al microones durant 30 segons.

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Pop cuit

ALTRES RECEPTES QUE ET PODEN INTERESSAR...

Musclos a la vinagreta

Musclos a la vinagreta

10’ - 15’
Prepara uns deliciosos musclos a la vinagreta i gaudeix d'un àpat saludable i nutritiu. Menja-te'ls com a aperitiu o entrant, o com a primer plat fresc. Tu tries!
Llom de Lluç amb Allada amb bròcoli i pastanaga

Llom de Lluç amb Allada amb bròcoli i pastanaga

15' - 20’
El lluç és un dels peixos més versàtils a la cuina. Et proposem que gaudeixis del seu sabor amb aquesta recepta sana, gustosa i molt senzilla de preparar.
Marinera de Salmó i Lluç amb ruca i una maionesa suau de wasabi

Marinera de Salmó i Lluç amb ruca i una maionesa suau de wasabi

10' - 15'
Tant si busques un àpat senzill i saludable com si vols sorprendre els teus convidats, amb aquesta barreja de sabors segur que l'encertaràs!

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar