Receptes

  • Freskibo
  • Salmó provençal amb llenties, endívies i taronges
Salmon-provenzal-con-lentejas-endibias-y-naranjas

Salmó provençal amb llenties, endívies i taronges

15 ' - 4 persones

Ingredients

4 racions de Salmó Provençal Freskibo
3 endívies
2 taronges
1 ceba
200 g de llenties pardines cuites
3 cullerades de mantega
½ got de vi blanc sec
pebre
sal

 

Recepta

  1. Pelar la ceba tendra i tallar-la en plomes fines. Tallar les endívies a rodanxes fines. Pelar una taronja, eliminant tota la pell blanca que la recobreix i tallar la polpa a daus. Esprémer la taronja restant.
  2. Fondre la mantega en una paella antiadherent i ofegar la ceba tendra 10 minuts a foc lent. Afegir el suc i coure 3 minuts més.
  3. Abocar el vi blanc i afegir les endívies tallades en tires i els dauets de taronja. Salpebrar i coure a foc mitjà durant 5 minuts per què la salsa redueixi una mica. Afegir les llenties, remoure i retirar del foc.
  4. Retirar la faixa de cartró de l’envàs dels lloms de salmó. No punxar ni retirar el film. Posar al microones a 750W durant 3 minuts (compte no cremar-se a l’obrir l’envàs) i servir els de seguida amb la preparació de llenties.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar