4 racions de Salmó Provençal Freskibo
3 endívies
2 taronges
1 ceba
200 g de llenties pardines cuites
3 cullerades de mantega
½ got de vi blanc sec
pebre
sal
Recepta
Pelar la ceba tendra i tallar-la en plomes fines. Tallar les endívies a rodanxes fines. Pelar una taronja, eliminant tota la pell blanca que la recobreix i tallar la polpa a daus. Esprémer la taronja restant.
Fondre la mantega en una paella antiadherent i ofegar la ceba tendra 10 minuts a foc lent. Afegir el suc i coure 3 minuts més.
Abocar el vi blanc i afegir les endívies tallades en tires i els dauets de taronja. Salpebrar i coure a foc mitjà durant 5 minuts per què la salsa redueixi una mica. Afegir les llenties, remoure i retirar del foc.
Retirar la faixa de cartró de l’envàs dels lloms de salmó. No punxar ni retirar el film. Posar al microones a 750W durant 3 minuts (compte no cremar-se a l’obrir l’envàs) i servir els de seguida amb la preparació de llenties.
Comparteix aquesta recepta a les teves xarxes socials!
Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació
La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.