fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Suprema de Salmó amb verdures, vinagreta de mostassa suau i ruca
salmon con verduras

Suprema de Salmó amb verdures, vinagreta de mostassa suau i ruca

15’ - 20’

Recepta de suprema de salmó amb verdures, vinagreta de mostassa suau i ruca, una recepta de peix fàcil i ràpida amb els productes Freskibo.

El salmó és un peix blau que conté múltiples propietats. Proteïnes d’alt valor biològic, múltiples vitamines del grup B (B2, B3, B6 i B9 i B12). Beneficia’t de les seves propietats amb aquest salmó amb verdures.

 

 

Ingredients

 

Recepta

  1. Rentar i tallar la verdura (pastanaga, ceba i pebrot verd) a trossos regulars i allargats. En una paella, saltar durant 3-4 minuts a foc viu.
  2. En un bol a part, preparar l’amanida de ruca, que podem acompanyar amb salsa vinagreta.
  3. Per elaborar la vinagreta, barrejar l’adob (oli, vinagre, mostassa, sal i pebre) en un got fins que quedi una salsa homogènia.
  4. Retirar la faixa de cartró de l’envàs. No punxar ni retirar el film. Posar al microones a 750W durant 3 minuts (compte, no us cremeu a l’obrir l’envàs) o bé treure el producte de la totalitat del seu envàs, col·locar-lo a la planxa / forn i cuinar al gust.
  5. Emplatar el Salmó a les Fines Herbes, afegir-hi les verdures saltades i un “bouquet” de ruca.

 

Gaudeix d’un àpat saludable, nutritiva i deliciosa.

PRODUCTES AMB ELS QUE PODRIES FER AQUESTA RECEPTA

Salmó a les fines herbes

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar