Receptes

  • Freskibo
  • Tajine exprés de bacallà a la llimona amb cuscús

Tajine exprés de bacallà a la llimona amb cuscús

15 ' - 4 persones

Ingredients

4 racions de Bacallà a la llimona Freskibo
2 cebes
1 gra d’all
½ cm d’arrel de gingebre
50 g de panses
2 pastanagues
½ carbassó
200 g de sèmola per cuscús
1 got de brou de verdures
1 manat de coriandre
pebre
sal

 

Recepta

  1. Preparar la sèmola afegint la mateixa quantitat d’aigua bullint salada o seguint les instruccions del fabricant. Deixar-la reposar 15 minuts, posar sal i un fil d’oli d’oliva i reservar. Deixar les panses en remull.
  2. Deixar les panses en remull. Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Tallar el carbassó i la pastanaga pelada a bastonets
  3. Ofegar la ceba en una cassola amb tres cullerades d’oli d’oliva a foc molt lent durant 5 minuts. Afegir l’all i el gingebre picats i les panses remullades. Coure 1 minut més.
  4. Afegir les pastanagues i el carbassó, ofegar uns instants, cobrir amb el brou i portar a ebullició. Coure 3 minuts.
  5. Picar el coriandre. Retirar el cartró de l’envàs de Bacallà a la Llimona Freskibo. No punxar ni retirar el film. Posar al microones a 750w durant 3 minuts (compte no cremar en obrir l’envàs). Incorporar-lo a la cassola amb la seva salseta, escampar-hi el coriandre picat i servir de seguida amb la sèmola com a guarnició.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar