fbpx

Receptes

  • Freskibo
  • Tataki d’orada amb amanida fresca d’alvocat, xerris i herbes

Tataki d’orada amb amanida fresca d’alvocat, xerris i herbes

25 ' - 4 persones

Ingredients

4 filets d’orada Freskibo
2 alvocats
16 tomàquets xerri
1 ceba morada
Unes fulles d’enciams variats
1 ramet d’alfàbrega
1 ramet de coriandre
1 cullerada de salsa de soja
Unes gotes de Tabasco®
1 rajolí de suc de llimona
Oli d’oliva
Pebre
Sal

 

Recepta

  1. Pelar els alvocats, retirar l’os i tallar-los en làmines. ruixar-los amb suc de llimona i reservar-los. Tallar la ceba en rodanxes fines i reservar-les en un bol amb aigua i glaçons de gel.
  2. Tallar els tomàquets per la meitat. Picar el coriandre i l’alfàbrega.
  3. Preparar una vinagreta batent el suc de llimona, unes gotes de Tabasco®, salsa de soja, una mica de sal i pebre i l’oli d’oliva.
  4. Salpebreu els filets d’orada i rostir-los en una paella o planxa ben calenta o amb ajuda d’un bufador de cuina durant 30 segons per cada costat. Tallar de biaix per obtenir filets gruixuts.
  5. Presentar els tatakis de forma decorativa en els plats i completar amb les làmines d’alvocat, els talls de ceba escorregudes, els tomàquets cherry, els fulls de enciams variats i les herbes aromàtiques picades. Amanir amb la vinagreta i servir.

Si continues utilitzant aquest lloc accepta l'ús de cookies. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar