A Freskibo volem proposar-te unes receptes Fast Food molt més sanes i nutritives que les hamburgueses de carn. Incorpora els beneficis del peix a la teva dieta amb aquestes receptes. El salmó, el lluç, el bacallà o les gambes són aliments rics en proteïnes i baixos en greixos. Avui al blog de Freskibo: Fast food sa i saborós amb les Marineras de Freskibo.
Marinera de salmó i lluç amb alvocat i mozzarella
Ingredients:
Pa d’hamburguesa multi-cereal amb llavors de sèsam
Marinera de salmó i lluç Freskibo
½ Alvocat
Ruca
Mozzarella de búfala
½ Llimona
Llavors de sèsam
Oli d’oliva verge extra
Pebre negre
Preparació:
Passem la Marinera de salmó i lluç Freskibo per la planxa. Mentrestant tallarem el panet d’hamburguesa per la meitat i torrarem lleument la part de la molla. Seguidament tallarem mig alvocat en rodanxes, al igual que la mozzarella de búfala. Quan la Marinera i el pa estiguin llestos ja podrem muntar el plat. Posarem un llit de ruca, a sobre la Marinera, després les rodanxes d’alvocat i la mozzarella de búfala. Acabarem escampant un pessic de llavors de sèsam, un raig d’oli d’oliva, una mica de pebre negre i unes gotes de suc de llimona acabat d’esprémer. Llest!
Marinera de tonyina amb maionesa de wasabi
Ingredients:
Pa d’hamburguesa de vidre
Marinera de tonyina Freskibo
1 Ou
Oli d’oliva
Oli de gira-sol
½ Llimona
Sal
Wasabi
2 Rodanxes de tomàquet
Enciam
Formatge de cabra
Preparació:
El primer pas serà preparar la maionesa de wasabi. Veureu que el procés és molt similar a la preparació d’una maionesa de tota la vida. Posarem l’ou en un recipient per a batedora i afegim 60 ml d’oli d’oliva i 60 més d’oli de gira-sol. També afegirem el suc de mitja llimona, una cullerada de wasabi i un pessic de sal. Per fer maionesa, amb la batedora tocant el fons, barrejarem a tota velocitat fins que emulsioni. A continuació posarem la Marinera de tonyina a la planxa i anirem daurant les dues cares del pa de vidre. Quan tinguem tots els ingredients llestos podrem muntar el plat. Posem la base de pa, unes fulles d’enciam, dues rodanxes de tomàquet, la Marinera de tonyina, un parell de cullerades de maionesa de wasabi, un parell de rodanxes de ceba i tancarem amb el formatge de cabra i l’altre meitat del pa de vidre.
Marinera de lluç i gambes amb salsa de tomàquet i ou
Ingredients:
Pa d’hamburguesa de brioix
Marinera de lluç i gambes Freskibo
3 tomàquets de pera mitjans
2 cullerades d’alfàbrega fresca
1 cullerada de romaní fresc
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
1 cullerada d’olivada
2 cullerades de pipes de carbassa
1 ou
Sal
Pebre negre
Preparació:
Començarem netejant i traient les llavors dels tomàquets. Seguidament posarem tots els ingredients de la salsa en un recipient per a batedora. Primer els tomàquets, l’alfàbrega, el romaní, l’oli d’oliva i l’olivada. Triturarem fins a aconseguir una textura heterogènia, una mica més triturat que el pico de gallo tradicional. Quan tinguem la salsa llesta hi tirarem unes pipes de carbassa. Muntarem la Marinera de lluç i gambes, feta a la planxa, posant a la base el pa, una mica de salsa de tomàquet, la Marinera, un parell de cullerades més de salsa de tomàquet i ho coronem amb un ou ferrat. Tots a taula!
Aquestes son les nostres propostes de fast food saborós, sa, nutritiu i fàcil de preparar amb Marineras Freskibo. No t’oblidis de proposar les teves receptes a l’apartat de comentaris.
Bon profit!
Deja tu comentario
Debe iniciar sesión para escribir un comentario.