Coneixes el Salmó Salvatge d’Alaska? Has sentit a parlar dels múltiples avantatges que el seu consum aporta al teu cos? Tot seguit t’explicarem per què consumir Salmó Salvatge és molt adient per a la teva salut.

La principal característica del Salmó Salvatge d’Alaska és que aquest exemplar neix i creix en total llibertat. El Salmó Salvatge neix als rius d’Alaska, i viu en les seves aigües dolces durant la primera etapa de la seva vida. És llavors quan comença el seu viatge: inicia la baixada del riu camí del mar. Nedant en aigua salada el salmó creix i arriba a l’edat madura. Més endavant torna al riu on va néixer, nedant contracorrent i, un cop arriba, fresa i mor poc després.

A Alaska hi ha 5 espècies de Salmó Salvatge a les que el seu marc jurídic protegeix de manera molt rigorosa, adaptant la quantitat de pesca permesa a les fluctuacions de la població. Les 5 varietats de Salmó Salvatge són: el Salmó Reial, el Salmó Vermell, el Salmó Platejat, el Salmó Keta i el Salmó Rosat.

Menjar Salmó Salvatge aporta al teu organisme Omega-3, proteïnes, calci, seleni, fòsfor, potassi, Vitamina A, Vitamina B12 i Vitamina D. Rebent aquestes aportacions, millores el teu sistema immunològic. Alhora, redueixes les probabilitats de patir una patologia cardíaca com podria ser, per exemple, un vessament cerebral o una arrítmia. Gràcies als greixos bons que l’Omega-3 aporta a les teves cèl·lules, aquestes es mantenen més sanes. A més, les proteïnes cuiden dels teus músculs i el calci i la Vitamina D tenen cura dels teus ossos.

La gran qualitat d’aquest peix fa que tant el puguis consumir cru, com a tàrtar, o passat per la planxa més o més estona, segons vulguis gaudir del salmó només marcat o més fet.

Per tant, com ja has pogut veure, menjar Salmó Salvatge és una molt bona decisió. Primer de tot, per tenir cura de la teva salut i, després, per la varietat de receptes que pots trobar. I a tu, com t’agrada més el Salmó Salvatge d’Alaska?